Hét hétig tart Paris Hilton álomnászútja
2022-01-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hetedhét országra szóló mézesheteken ünnepli a házasságát Paris Hilton és férje, Carter Reum. A botrányhős és az íróként is sikeres üzletember novemberben házasodtak össze, majd elhatározták: hét hétig tart a nászútjuk.

Fényűző körülmények között, egzotikus szigeteken töltik közös életük első napjait. A Csendes-óceáni Francia-Polinéziához tartozó Bora Bora szigetén kezdték, majd a karibi Anguillában folytatták a nagy utazást, most pedig az Indiai-óceán egyik gyöngyszemén, a Maldív-szigeteken romantikáznak.

Erről videósorozatot is indított Paris a YouTube-csatornáján, hogy a rajongók se maradjanak le a legszebb és legizgalmasabb pillanatokról, akik mellesleg több millióan vannak. A több mint egymillió dolláros (320 millió Ft-os) kirándulás egy fillérbe sem kerül nekik, mert remek reklámhordozók.

– Mindig is izgalmas volt az életem, de a feleségedként veled járni a világot a kedvenc kalandom. Köszönöm, hogy elvittél a Paradicsomba – írta férjének a közösségi oldalán Paris Hilton.

– Nagyon hálás vagyok neked, ezek életem legszebb napjai. Élvezzük a napsütést és a tengert, sokat úszunk, búvárkodunk, hajózunk és persze, csókolózunk is. Úgy érzem, az álmaimban élek. Szerelmünk huszonöt hónapos jubileumát Londonban ünnepeltük, de visszatértünk az óceánhoz, hogy ott köszöntsön ránk az új év. Nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen boldogság – büszkélkedett.

Természetesen az ifjú férj is el van ragadtatva.

– A világ legszerencsésebb emberének érzem magam, a legjobb barátom, a lelki társam lett a feleségem. Ő minden kényeztetést megérdemel – büszkélkedett Carter Reum. Valóban egyik ámulatból eshetnek a másikba a szerelmesek, akik a világ legszebb helyein járnak. A Maldív-szigeteken például egy víz alatti hotelbe is beköltözhettek, ahol mindössze egy üvegbúra választja el őket az óceán vizétől. Gyakoriak a programjukban a tengerparti vacsorák, a vitorlással megtett túrák a közeli üdülőszigetek között, mindezt természetesen ötcsillagos, luxus körülmények között.

Forrás: Blikk.hu