Harry hercegék visszaköltöznek Angliába?!
2023-10-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry herceg állítólag azt tervezi, hogy a családjával együtt visszaköltözik az Egyesült Királyságba. A királyi szakértők sürgetik, hogy a lehető leghamarabb tegyék meg ezt a lépést.

Harry herceg és Meghan Markle három évvel ezelőtt hagyták el Angliát, amikor is a tengerentúlra költöztek. Azt követően még inkább megromlott a viszonyuk a királyi családdal, sőt, durva vádakkal illették őket. Már többször is felröppent a hír, hogy esetleg visszatérnének az Egyesült Királyságba, de végül sosem határozott a páros mindkét tagja úgy, hogy ez lenne a helyes döntés. Most úgy tudni, Harry herceg állítólag megpróbálja rávenni a feleségét, költözzön vissza vele, hogy az egykori hazájában teremtsen biztos bázist, elsősorban a gyermekei nevelését szem előtt tartva.

A Mirror úgy fogalmazott az ügyről, hogy Sussex hercegének és hercegnéjének nem egyezik a véleménye ezzel kapcsolatban, mivel Meghan továbbra sem adott arra utaló jelet, hogy a szívébe zárta volna Angliát, vagy azt tervezné, hogy ott nevelje fel a gyermekeiket. Harry azonban felvetette a visszatérés ötletét, és rávette a feleségét, hogy csatlakozzon hozzá a londoni látogatása során.

„Ebben a kérdésben megoszlik a véleménye a párnak, de hamarosan elkezdenek saját ingatlant keresni London közelében. Nem kizárt, hogy a Kensington-palotában telepednek le, de ha otthonról van szó, akkor maguk vásárolják meg” – árulta el egy bennfentes.

Duncan Larcombe királyi szakértő azt tanácsolta Harrynek, ha nem sikerül egy fix bázist kialakítania az Egyesült Királyságban, a gyermekei úgy nőnek majd fel, hogy nem ismerik az unokatestvéreiket, a nagybátyjukat és a család számos más tagját.

„Gyorsan felnőnek, és az apjuk sem fiatalodik. Azt hiszem, meg akarja lépni, mielőtt túl késő lenne. Elég nehéz helyzetben van Harry, azt szeretné, hogy a gyerekek kapcsolatba kerüljenek az unokatestvéreikkel, és idővel az apjával is” – tette hozzá.