Széphalmi Juliska kezd felépülni szakításából
2023-10-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Három és fél éve készül a maratonfutásra Széphalmi Juliska. Hol testileg, hol lelkileg jelentett számára hatalmas kihívást a folyamat, azonban nemrég teljesítette a több mint 42 kilométeres távot.

Nehéz időszakot tudhat maga mögött a táncművész, ugyanis nemrég véget ért a párkapcsolata Kovács Richárddal. A szakítás olyannyira megviselte, hogy pszichológus segítségét is kérte. Juliska ráadásul két hete félmaraton közben rosszul lett, és kénytelen volt félbehagyni a versenyt, így minden erejére szüksége volt, hogy újra nekifusson.

"Nagyon kellett bízni a belerakott munkában, mert hogy őszinte legyek, egy hónappal ezelőtt ezt a célomat is el szerettem volna engedni. Soha ilyen összetetten, mentálisan, érzelmileg, fizikálisan nem voltam még ilyen rosszul… Aztán vettem egy nagy levegőt és kihúztam magamat a gödörből, megfogadtam mindenki tanácsát és végül péntekre először jól voltam. Eljött a vasárnap és egyszerűen csak megtörtént. Katarzis volt végig, és élveztem, mosolyogtam és csak nagyon szerettem futni!" - írta közösségi oldalán lelkesen.