Harry hercegék vajon meglátogatják-e Katalin hercegnét?
2024-03-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Katalin hercegné egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákbetegséggel küzd. A vallomás sokkolta a világot, most pedig mindenki azt találgatja, vajon a királyi családban történő újabb drámai esemény végre közelebb hozza-e egymáshoz az elhidegült Vilmos és Harry hercegeket.

Mint ismert, Sussex hercege legutóbb februárban repült az USA-ból az Egyesült Királyságba, azt követően, hogy az édesapja, Károly király felfedte, rákkal küzd. Most pedig mindenki azt találgatja, hogy vajon Harry ezúttal Meghannel kiegészülve visszatér-e a közeljövőben Londonba, hogy meglátogassák Vilmost és Katalint. A herceg elméletileg májusban hazarepül a Invictus Gamesre,

a szakértők pedig úgy vélik, elmegy a testvéréhez is.

Arról, hogy Meghan vele tart-e, nem lehet tudni. A sussexi pár egyébként a hírek szerint ugyanúgy nem tudott a diagnózisról, akkor értesültek a dologról, amikor a világ többi része is.

Harry és Meghan a bejelentést követően rövidesen egy közleményt adott ki, amely így szólt:

Egészséget és gyógyulást kívánunk Katalinnak.

A pár ezen túlmenően valószínűleg privát módon vette fel a kapcsolatot Vilmossal és Katalinnal, a szakértők viszont úgy vélik, teret fognak hagyni a walesi párnak. Ennek ellenére Katalin betegségének híre minden bizonnyal nagyon megviselte Harry herceget, Meghannel kötött házassága előtt ugyanis kimondottan jó viszonyt ápolt a sógornőjével.