Harry herceg és Meghan Markle nem tér vissza a királyi családba
2022-11-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy szakértő szerint Harry herceg és Meghan Markle elég egyértelmű célzást tettek arra, hogy soha nem akarnak visszatérni a királyi család dolgozó tagjai közé.

A pár csaknem három éve intett búcsút a királyi családban betöltött szerepeinek, majd az Egyesült Államokba költöztek, ahol új életet alakítottak ki. A múlt hónapban azonban visszatértek az Egyesült Királyságba, ahol jótékonysági eseményeken vettek részt, amikor a királynő váratlanul elhunyt.

Harry és Meghan Archewell alapítványának honlapján most megjelentek az angliai németországi jótékonysági látogatásaikról készült új fényképek, amelyekhez azt írták: „Mindenki meg tudja változtatni a közösségét. Mindannyian meg tudjuk változtatni a világot".

A weboldal címlapja azonban nem tesz említést sem a királyi család tagjairól, sem a néhai királynőről.

Angela Levin, királyi szakértő és életrajzíró szerint ez a változás azt az egyértelmű üzenetet közvetíti, hogy Harryék nem akarnak visszatérni a királyi családba.

– Szerintem ez nagyon sokat mond, hogy boldogulni tudnak a királyi család nélkül, nincs rájuk szükségük, jól vannak ott, ahol vannak, egy másik közösséget építenek – nyilatkozta a szakértő.