Kiderült, hogyan kérte meg Molnár Tamás Cinthya Dictator kezét
2022-11-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Molnár Tamás először vallott kamerák előtt arról, hogyan is kérte meg a szerelme, Cinthya Dictator kezét Amerikában az egyik klipforgatása során. Megemlítette többek között azt is, hogy kinek a feladata lesz az esküvő tervezése, illetve mikor lesz a nagy nap.

A páros már évek óta együtt van, azonban kezdetben még egyikük sem gondolta, hogy ebből bármi komoly kisülhet. Cinthya ráadásul csak azért ment el a randira Tomival, hogy tesztelje, jó férjjelölt lenne-e, viszont elsőre nem igazán győzte meg őt a zenész. Később mégis keresztezték egymást az útjaik, most pedig már az esküvőre készülnek. Az énekes ezúttal lelkesen mesélt arról az RTL Reggeliben, hogy hogyan zajlott az eljegyzés Amerikában.

"A videóklip forgatása közben történt meg, forgott a kamerája és a dal utolsó sora után. Fel se fogta, annyira aranyosan szituációban maradt, hogy a kamerája az továbbra is forgott. Sokkot kapott, úgyhogy kellett a válaszra várnom egy jó pár másodpercet" - ecsetelte az énekes, akivel együtt dolgozott kint a forgatás ideje alatt a szerelme, így még különlegesebb pillanat volt. Az esküvő tervezését Cinthyára bízza, de egyelőre nem szeretnének nagy lagzit. Állítása szerint az időpontot még nem döntötték el, nem szeretnék elsietni.