Harmadszor is megnősülne Schmuck Andor
2021-07-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mindössze néhány hete vált el Schmuck Andor 24 éves feleségétől, Esztertől, ám a népszerű politikus második házasságának zátonyra futása után sem adja fel a reményt. Jelenleg a munkába fojtja a bánatát, de nyitott szemmel jár, és ha úgy adódik, bizony harmadszorra is megnősül, sőt, már a meghívó szövegét is kitalálta.– Azt szoktam mondani, a gödörből csak felfelé visz az út. Jól vagyok, de most inkább munkával kötöm le magam. Nemrégen elvégeztem egy szociális szakgondozói tanfolyamot, így most nyugdíjasoknak, időseknek segítek önkéntesként ­– mondta a Blikknek Schmuck, aki azt is elárulta, az ajtaja nyitva áll, így ha újra kopogtatna rajta a szerelem, nem tiltakozik ellene.

– Kapcsolatfüggő vagyok, így biztos, hogy lesz még harmadik esküvőm is, sőt, már a meghívó szövegét is tudom. Az áll majd benne, hogy: "A remény diadala a tapasztalat felett" – mondta a politikus, aki egy jó tanáccsal is ellátott mindenkit.

– Bármennyi ideig is tart egy házasság, vagy igazad van, vagy boldog vagy – mondta a Tisztelet Társaságának elnöke, majd hozzátette: Eszterrel a mai napig nagyon jó viszonyt ápolnak, szeretik és tisztelik egymást.Jelenleg nincs senki az életében, de nyitott szemmel jár, így bármikor betoppanthat életébe az igazi.

Schmuck Andor egyébként nemrégen vendégként lépett fel Nyári Károly koncertjén, ahol közösen egy dalt is előadtak. Elárulta, a nyár folyamán több ilyen eseményen is lehet majd vele találkozni, és már alig várja ezeket a fellépéseket.

Forrás: Blikk