Nagy változás jött Kulcsár Edináék életében
2021-07-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szabó-Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő és influenszer az elmúlt években azt életét elsősorban az anyaságnak szentelte, három éves kisfia, Medi és tavaly született kislánya, Nina minden idejét lekötötték. Ám a napokban a kisebbik gyermeke is bölcsődés lett, amely ugyan egyelőre nem zökkenőmentes folyamat, újra lehetőséget ad Edinának, hogy csatlakozzon férjéhez, Csutihoz a közös vállalkozásuk irodájában.

- Jól vagyunk, igaz ez a beszoktatási időszak még nem az az az idő, amikor fellélegez az ember és azt mondja, hogy ténylegesen van pár órám magamra vagy a munkára – árulta el az RTL Klub Reggeli című műsorában Szabó-Kulcsár Edina, aki azt is elárulta: Nina nehezebben szokja meg az új körülményeket, mint azt Medi tette korábban.

- Folyamatosan érzem a telefonom, hogy mikor kell menni, mert volt már erre példa. Medivel ellentétben Nina sokkal lassabban szokik be, nem alszik még jól – mesélte Edina, aki azt is elárulta, elsőre jó ötletnek tűnt, hogy Medi és Nina ugyanabba a bölcsődébe járnak, ám kiderült, ez nem volt a legjobb megoldás.

- Nagyon szeretik egymást és Medi úgy érzi, meg kell óvnia Ninát, amit ő nem visel annyira - nevetett a modell.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szabó-Kulcsár Edina ??❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk