Hová visz az első randin? Ezek a szándékai!
2021-07-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Megfigyelted, hogy egyes pasik színházba, mások étterembe visznek az első randin? Van, aki mozijeggyel állít be, és akad, akinek a lakásán kötsz ki. Gondolnád, hogy a helyválasztás sokat elárul arról, milyen a személyisége és mik a szándékai?

Kávézó - érdeklődik irántad

Egy hangulatos kávézó, ideális randi helyszín. Kellemes, kényelmes és praktikus, mert az ismerkedés elején sok beszélgetésre van szükség, és erre pont megfelel. Egy sör, vagy forró csoki segítségével könnyen oldható a kezdeti feszültség is, ha még lágy zene is szól, akkor nyert ügye van.

Strand - nyári kalandra vágyik

Biztos lehetsz benne, hogy külsőddel kapcsolatban jól fel fogja mérni a terepet. Azonnali vizuális élményre vágyik, őt ez hozza lázba. A randi is valószínűleg a testiség jegyében fog telni. Vidám, laza srác, akivel biztosan jól fogod érezni magadat, de ne számíts arra, hogy a második találkozásotokkor megkéri a kezedet.

Színház - hisz a klasszikus férfi-nő viszonyban

Igazi nőt keres, komoly kapcsolatra vágyik. Udvarias, előzékeny és odafigyel rád. Lovagias is, úgyhogy számíthatsz rá, hogy a darab után hazáig kísér. Néha kicsit túl színpadiasra veszi a figurát, de ez csak azért van, mert szeretne elvarázsolni.

Kirándulás - komolyak a szándékai

Természetimádó, és a párjától is ezt várja: menjen vele túrázni, sátorozni. A műkörmös cicababák nála hátránnyal indulnak. Már az első randik egyikén fizikai felmérőt rendez számodra, hogy kiderüljön, bírod-e a tempóját, és hosszú távon összeilletek-e.

Mozi - ebből még bármi lehet

Puhatolózik, kicsit bátortalan, óvatos jellemre vall. Együtt is vagytok, meg nem is. Egy közös mozi alkalmával nem sok kérdésre kapsz választ, maximum annyi derül ki, hogy van-e köztetek vonzalom. A „mozirandi” vagy egy bátortalan fiút sejtet, vagy egy pasit, aki még bizonytalan, és az ott szerzett benyomások alapján dönt.

Étterem - le akar venni a lábadról

Sokat elárul egy férfi stílusáról kedvenc étterme. Nem riad meg attól, hogy három fogáson keresztül csak egymásra fogtok figyelni és beszélgetni. Aki kockás terítős kisvendéglőbe hív, az előtérbe helyezi a hagyományokat, a szusibár hívei extravagáns és kísérletező típusok, a belvárosi elegáns hely anyagi biztonságról és jó ízlésről árulkodik.

Állatkert - a lélektársát keresi

Aranyos, melegszívű férfival hozott össze a sors, elvégre imádja az állatokat. Abból, hogy udvarlód egy randi erejéig a kávézót a majomházra cseréli, máris kiderül, hogy eredeti ötletei vannak, és nem szereti a meglepetéseket. Biztosan kíváncsi is rád, hiszen, itt muszáj beszélgetnetek.