Hamarosan szülnek Békefi Vikiék
2023-04-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Békefi Vikit mindenben támogatja a kedvese, mivel szeretné, ha minél zavartalanabbul telnének a napjai kismamaként. Feng Ya Ou most arra is megadta a választ, hogy bent lesz-e a kislányuk születésénél.

Békefi Viki és Feng Ya Ou hamarosan szülői örömök elé néznek, ugyanis a színésznő az első kislányukkal várandós. A kismama már bőven a harmadik trimeszterben jár, és azt is elárulta legutóbb, hogy június 6-ára van kiírva a kicsivel. A fiatal pár elkalauzolta a TV2 Mokka csapatát a gyerekszobába, ahol a születendő kisbabájuk ruháit is megmutogatták, illetve elárulták, hogy apás szülést terveznek-e.

Ez nem volt kérdés. Abszolút

– válaszolta Ya Ou arra, hogy bent akar-e lenni, majd hozzátette:

"Nyilván nemcsak azért, mert kizárt dolog, hogy megfosszam saját magamat ettől az élménytől, hanem azért is, mert fontos az, hogy a Viki úgy legyen ott, hogy ott vagyok mellette. Fizikálisan nem fogok tudni neki segíteni, de már a jelenlétem is, hogy ott vagyok mellette, az biztos vagyok benne, sokat fog neki segíteni. Úgyhogy ez nem volt kérdés és nincs bennem bármilyen félelem bármitől is" – fejezte ki magát az énekes.