Hamarosan apa lesz Rafael Nadal
2022-06-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A spanyol Hola magazin szerint a 22 szeres Grand Slam-bajnok, Rafael Nadal felesége, Xisca Perello az első gyermekükkel várandós. A teniszsztár egyelőre nem erősítette meg a hírt.A hír azon találgatásokra támaszkodik, amelyek azután kezdtek el terjedni, hogy Rafael Nadal felesége egy bő szabású ruhában jelent meg a Liverpool–Real Madrid Bajnokok Ligája-döntőn, sőt, sokan látni vélték gömbölyödő pocakját.

A teniszcsillag és felesége egyelőre nem nyilatkoztak a dolog kapcsán. Nadal és gyerekkori szerelme, Xisca Perello 14 év után házasodtak össze 2019 októberében egy csodálatos szertartáson egy mallorcai erődben.

A Daily Mail további információért felvette a kapcsolatot Rafael Nadal szóvivőjével, de egyelőre ő sem nyilatkozott a hírről.

Mint ismeretes, néhány héttel ezelőtt Nadal újra történelmet írt, amikor 14. alkalommal nyerte meg a francia nyílt teniszbajnokságot, a 22. Grand Slam-sikerét szerezve. Így immáron két ilyen győzelemmel előzi meg az egyaránt 20 győzelemmel rendelkező Roger Federert és Novak Djokovicot.

Forrás: Blikk