Harry herceg és Meghan Markle vérig sértődött Vilmosékra
2022-06-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem csitul a balhé. Meghan Markle és Harry herceg állítólag annyira megsértődött Vilmos hercegre és Katalinra, hogy fontolóra vették, végleg hátat fordítanak a királyi családnak és soha többé nem látogatnak haza Nagy Britanniába.

Sussex hercegét és hercegnéjét Vilmos és Katalin viselkedésén kívül az emberek felemás fogadtatása is rendkívül felbosszantotta az Erzsébet királynő uralkodásának 70. jubileuma alkalmából szervezett ünnepségsorozat alatt. A párt a tömeg egy része ugyanis állítólag kifütyülte a Szent Pál-székesegyházban tartott ünnepélyen.

Harry és Meghan ezen kívül nagyon izgatott volt amiatt is, hogy a királyi család körében ünnepelhetik, kislányuk Lilibet első szülinapját és nagyon szerették volna ha Vilmosék is részt vesznek a bulin.

Vilmos és Katalin azonban Lilibet szülinapja helyett Walesben vett részt egy hivatalos eseményen, és mindössze egy Twitter üzenetre futotta tőlük:

"Nagyon boldog születésnapot kívánunk Lilibetnek, aki ma egy éves!"- írták akkor.

 

Ez a gesztus azonban állítólag egyáltalán nem nyűgözte le Harryéket, sőt, a Heat magazin informátora szerint, olyannyira megsértődtek ezen, hogy még inkább megerősítette őket abban, hogy soha többé ne térjenek vissza az Egyesült Királyságba - írja a Daily Star.

Forrás: Blikk