Hajdú Péter újra apa lesz
2021-08-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Babát vár Hajdú Péter szerelme, Eszter. A páros öröme szinte leírhatatlan, hiszen az elmúlt évben egyik rossz hír jött a másik után: tavaly nyáron Eszter ikrekkel volt állapotos, ám sajnos rövid idő után elvetélt. Már ez borzasztóan megviselte őket, hiszen mindketten vágytak már egy közös gyermekre. Az év vége felé úgy tűnt, vágyaik megvalósulnak, ám decemberben egy újabb terhességgel járó komplikáció miatt még a fiatal televíziós élete is veszélybe került, kórházba vitték, műteni kellett.

Ezek után valóban szinte csodaként élik meg, hogy végre úgy tűnik, tényleg valóra válik az álmuk és szülők lehetnek, hiszen úgy értesültünk, már túl vannak a várandósság első, kritikus időszakán.

– Valóban nagyon boldogok vagyunk, mert igen, igaz a hír, babát várunk – erősítette meg a Blikk érdeklődésére a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója. – Már túl vagyunk a kritikus időszakon és bízunk abban, hogy ezek után is minden rendben lesz.

Hajdú arra utalt, hogy az elmúlt napokban ismét nagy volt az ijedelem náluk. Ahogy azt a Blikk is megírta, mindketten megfertőződtek a koronavírus rettegett delta va­riánsával, ezért az elmúlt egy év személyes tragédiái után Eszter rosszulléte szörnyű emlékeket idézett fel bennük.

– Nagyon meg voltunk ijedve, amikor a nyaraláson – mint később kiderült, a Covid miatt – elkezdett fájni a hasam – emlékezett vissza Hajdú Péter menyasszonya, aki érthetően rettegett attól, hogy ismét át kell élnie a nőnek szinte felfoghatatlan lelki és fizikai fájdalmat: egy magzat elvesztését.

 

És még akkor sem nyugodhattak meg teljesen, amikor kiderült, a hasfájdalom oka a koronavírus, hiszen nem tudni, egy ilyen fertőzés mit okozhat egy kismamánál.

– Szerencsére kiderült, hogy minden rendben van, a vírustesztem pedig most már negatív. Rögös út vezetett a boldogsághoz, és ugyan vannak természetesen a terhességgel járó rosszulléteim, de nem bánom, hiszen nagyon régóta vártunk erre – árulta el a Blikknek boldogan Eszter.

Hajdú Péter harmadszor lesz apa, volt feleségével közösen neveli előző házasságában született gyerekeit, a 12 éves Noémit és a 11 éves Dávidot.

Hajdú Péter és Eszter össze szeretnének házasodni, a Life TV-t is működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója még tavaly, a kedvese születésnapján kérte meg a lány kezét. A szerelmesek eredetileg őszre tervezték a menyegzőt, árulta el Hajdú korábban Szabó Győzőnek a Blikk+Győző műsorában, ám most, hogy végre teljesült az álmuk, és babát várnak, elképzelhető, hogy egyelőre csak erre koncentrálnak.

Forrás: Blikk