7 női dolog, amit a férfiak keresnek egy nőben
2021-08-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Gondoltál már arra, hogy mit is keres egy férfi igazán egy nőben? Úgy gondolod, hogy sokszor a választásuk érthetetlen? Pedig nem, ha pontosan tisztába vagy mindazzal, amit egy férfi elvár egy nőtől. Lássuk csak, melyek ezek.

1. Maradj nő! Nagyon fontos, hogy mindig szánj magadra elég időt. Ne hagyd el magad azért, mert kapcsolatban élsz, figyelj magadra és legyél mindig nagyon csinos, hogy napról napra megújulj és csábítsd el őt is.

2.Ne gyakorolj rá nyomást! A férfiaknak ez nagyon fontos! Ne zaklasd napi 10 telefonhívással, e-maillel, ha meg akarod tartani hosszútávon. Sőt, ne emlegesd túl sokat a házasság, gyerekek, szavakat sem, mert ezeket nem szívesen hallják. Ha feleségül akar venni, úgyis megteszi a nagy lépést, nem kell erőltetni.

3.Ne te tedd meg az első lépést! A férfiak szerint, ha egy nő hívja fel őket és kér randit, akkor valójában soha nem tudják, hogy valóban érdekli-e őket és hogy valóban megfelelő lenne-e számukra a kiszemelt hölgy. Nekik kell a magabiztosság, de szeretik, ha az ő kezükben van az irányítás.

4.Ne csinálj mindenből nagy ügyet! Minden férfi más természetű, és bár akad köztük jó szakács, ne keseredj el, ha a Te pasidnak még a rántotta sütés sem megy. Ne akard őt kioktatni, ha esetleg valamiben jobb vagy, mint ő. Inkább fogadd el, hogy vannak olyan dolgok, amiben Ő jobb nálad és ne változz át emiatt egy hárpiává!

5.Légy mindig önmagad! Néha a kapcsolat elején másképp viselkedünk, mert még nem nyíltunk meg, vagy egy szerepet veszünk fel, hogy jobb színben tűnjünk fel. Ezt ne tegyük! Előbb utóbb úgyis lehull a lepel és kiderül, milyenek vagyunk valójában.

6.Legjobb havernő? Csak semmi pánik! Mi van akkor, ha a haver egy nő? Semmi! Fel a fejjel, hiszen rég ismerik egymást, mégsem zúgtak egymásba és persze azt se felejtsd el, hogy megbízol a partneredben. Nincs okod aggodalomra!

7.Tudja, hogy a szex is fontos része a kapcsolatnak! Hogyan válhat egy szenvedélyes szerelem gyilkos kapcsolattá? A nagyon szerelmes nők hajlamosak megfeledkezni arról, hogy az érzéseket az ágyban is meg kell élni, nem csak fejben. A férfiak számára fontos, hogy a barátnőjük tisztába legyen azzal, mennyire fontosak az együttlétek nekik, egymásnak és a kapcsolatuk szempontjából is.

Te milyen tulajdonságot értékelsz a leginkább az ellenkező nemben?