Együtt nyaral Szegedi Fecsó és Vasvári Vivien
2021-08-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lassan két éve, hogy Vivi és Fecsó különváltak, ám a válásuk egyáltalán nem volt zökkenőmentes, sőt, sokáig nem tudtak megegyezni a gyermektartás összegéről sem. A kapcsolatuk nagyon viharos volt, a válásuk pedig pláne, ám azt egyik fél sem szerette volna, hogy a kisfiuk a vitáik miatt sérüljön.

Mostanra viszont úgy tűnik, az egykori szerelmesek rendezték soraikat, olyannyira, hogy együtt – vagy legalábbis egymás mellett – nyaralnak a Balatonon.

Vivi és Fecsó szinte minden lépésüket megosztják a rajongóikkal, épp ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a nyaralásaikról is folyamatosan sztorizgatnak. A mostani Instagram-történetekben azonban volt némi átfedés, a követők pedig felfedezték, hogy az egykori sztárpár nagy eséllyel ugyanott nyaral. Vivi és Fecsó is több alkalommal jelentkezett be Balatonfüredről, ráadásul pontosan ugyanarról a helyszínről. Éppen ezért joggal merül fel a kérdés: a korábbi álompár közös nyaraláson vesz részt?

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés


A Bors gyorsan meg is kereste Fecsót, aki elárulta: „Valóban egy helyen nyaralunk Vivivel, de szigorú értelemben véve nem együtt". Hozzátette: mostanra már tudnak kulturáltan beszélgeti, sőt, olykor-olykor közös programot is szervezek, de például egy közös külföldi nyaralás már nem férne bele .

Vivinek az Instagram feltöltött sztorijaiból egyébként az is kiderül, hogy új párja, Zsigmond is részt vesz a félig-meddig közös nyaraláson.

Forrás: Blikk