Hadas Kriszta a házasságáról vallott
2024-03-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A televíziós szakember idén ünnepli 15. házassági évfordulóját második férjével, és elárulta, hogy a közös gyermekkor és az erős kapocs kulcsfontosságú a boldogságukban.

Az ATV Heti Naplójának egykori riportere, Hadas Kriszta és második férje, Balassa János még az általános iskolában ismerték meg egymást, ott ugyanis padtársak, osztálytársak és barátok voltak, azonban mégis húsz év szünet után, immár felnőttként találtak rá egymásra. 2010-ben született egy közös kisfiuk is, Zsigmond, idén pedig már a 15. házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

Néhány nappal ezelőtt az újságíró – aki március 26-án tölti be 53. életévét – Szily Nóra Vendégoldal című műsorában vendégeskedett, ahol kitért többek között férjével való boldog kapcsolatára is.

Kérem szépen, azt elmondhatom magamról, hogy 53 évesen abban az előnyös helyzetben vagyok, hogy a férjem annyi idős, mint én, és még nem cserélt le, sőt szeret állítólag

– jegyezte meg nevetve Hadas Kriszta, akitől ezután Szily Nóra meg is kérdezte, mondván, erre sok nő visszakérdezne, hogy hogyan is kell ezt csinálni.

– Sehogy, csak van közöttünk egy nagyon erős kapocs – válaszolta Hadas Kriszta, aki ezután részletesen is elárulta, mi a boldog házasságának a titka.

– Nagyon fontos esszenciája, hogy együtt voltunk gyerekek, ugyanazokon a vicceken nevetünk, ugyanazt jelenti számunkra rengeteg élmény. Hogy nagyon sok mindent együtt éltünk meg gyerekként is, mert mi barátok voltunk, és osztálytársak. Hogy már gyerekként is ismertem a szüleit, hogy tudom, mit hozott. Ő már gyerekként is ismerte az én szüleimet. Mi nagyon sokat veszekszünk, tehát a mi házasságunk egyáltalán nem egy rózsaszín álom, de 40 éves kor felett ez egy döntés: meghozod-e azt a kompromisszumot, hogy megpróbálod elviselni a másikat, és ő meg téged. Létezik-e az a fundamentális szeretet és családi összetartozás, ami aztán végül kisimítja a dolgokat. Mi sokat vitatkozunk, nem a gyereknevelésen általában, hanem a fiunkon. Mindig egymást okoljuk, ha valami nem sikerül. Neki is sokkal hamarabb jár a szája, mint hogy kéne. Nem vagyunk turbékoló házaspár, de remélem, tartjuk még magunkat sokáig – tette hozzá Hadas Kriszta.