Katalin hercegné és Károly király egymás támaszai
2024-03-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Katalin hercegnét mindenben támogatja az apósa, Károly is, aki szintén rákbetegséggel küzd. Kiderült, hogy a brit uralkodó és a walesi hercegné a pénteki bejelentés előtti napon egy privát ebéden vettek részt.

Katalin hercegné a múlt pénteken jelentette be, hogy rákbetegséggel küzd, ezért megelőző kemoterápiás kezelést kap. Ám az nem derült ki, hogy a betegség mely formájával diagnosztizálták. Most a People arról számolt be, hogy a múlt csütörtökön Katalin hercegné és III. Károly király együtt ebédeltek.

Ám az uralkodó valószínűleg nem itt tudta meg Katalin hercegné diagnózisát, mert a hírek szerint február végén derült ki, milyen nagy a baj. Valószínűleg csak egymás támaszai lettek, miután mindkettejüknek szembe kell nézniük a halálos kórral. A hivatalos eseményeket illetően pedig mindketten úgy döntöttek, hogy az állapotuktól függően mutatkoznak majd a nyár folyamán.

A 42 éves hercegné januárban esett át hasi műtéten, ám elmondta, hogy akkor még nem derült ki, hogy rákkal küzd, viszont a későbbi vizsgálatok már pontos diagnózist adtak. Katalin hercegné az érzelmes videóban megköszönte a jókívánságokat és a támogató üzeneteket. Jelenleg kemoterápiát kap, ám még a kezelés elején jár.