Deutsch Anita és Kinizsi Ottó majdnem elvált
2024-03-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hosszú évek óta él boldog házasságban Deutsch Anita és Kinizsi Ottó. A szerelmesek a Barátok közt forgatása idején szerettek egymásba, s akkoriban rengeteg támadást kaptak a köztük lévő korkülönbség miatt.

A szerelmük azonban mindent túlélt, mára pedig sokak számára példaképül szolgálnak. A pár a Palikék Világa by Manna ilyen az élet című műsorában beszélt arról, hogy szerintük mi a hosszú házasság titka.

„Nagyon sokan, akikkel találkozunk a piacon vagy bárhol, mondják, hogy úgy szeretünk titeket, bebizonyítjátok, hogy lehet huszonkét évig házasnak lenni a mai világban. Ezen az ember elgondolkodik, hogy mi nem csináltunk semmit, mi nem akartunk jól csinálni semmit. Majdnem elváltunk, szétmentünk volna, ha nem tudjuk összerakni magunkat a nulláról megint. Ugyanúgy veszekszünk, mint bárki más. Egyszerűen szerencsénk van abban, hogy van egy ritmus köztünk, ami átsegített mindenen” – magyarázta Kinizsi Ottó.

Nagyon különbözőek vagyunk. Ottó nagyon ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, ne változtassunk semmin, mert minden úgy jó, ahogy van. Én megőrülök a monotóniától

– vallotta be Deutsch Anita a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

Kinizsi Ottó szerint az sem hátrány, hogy a féltékenységet a kapcsolatuk elején sikerült kizárni kettejük között.

„Rájöttem arra, hogy a féltékenység meg tudja ölni a kapcsolatokat, így az elején hamar sikerült levetkőzni ezt. Még nagyon az elején voltunk, amikor Anita elment egy buliba... Alig voltunk 2-3 hete együtt, és elment egy osztálytalálkozóra. Amit elképzeltem, hogy ott mi történik, mert még mindig nem jött haza, sokkal rosszabb volt a valóságnál, mint kiderült. Az lepett meg, hogy amikor hazajött, annyit mondott, hogy kicsit meginogtam, de nem történt semmi, csak ezt el akartam neked mondani. Erre én: Jézusom, soha senki nem volt velem ennyire őszinte. Abban a pillanatban megszűnt a fájdalmam, a félelem, és ezt el is tudtam neki mesélni. Rájöttem, hogy valahol ez az alapja ennek a dolognak: ha szeret engem annyira, hogy bevallja, ha valami van, és én is viszont – mert ez is megtörtént a 22 év alatt –, akkor ezt sokkal könnyebb kezelni. Nem mételyezzük meg felesleges féltékenységgel a kapcsolatunkat” – mondta Ottó.