Gryllus Dorka nem viseli jól férje egyre fiatalabb partnernőit
2022-07-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nehezen viseli Gryllus Dorka, hogy a filmipar nem bánik szépen a korral.Sőt, kifejezetten zavarja, hogy miközben a férfi színészeket, mint például a férjét, Simon Kornélt engedik a vásznon megöregedni, addig a színésznőket szép lassan lecserélik fiatalabbakra. 

– Annyira be van rögösödve ez az amerikai modell. Látom Kornélnál, a férjemnél, hogy egyre fiatalabb partnernői vannak. Először csak nálam tíz évvel fiatalabbak, de most már nálam tizenöt évvel fiatalabb partnerei vannak a filmeken – mondta felháborodva Lakatos Márk Sztáröltöző című online műsorának vendégeként Gryllus Dorka, aki szerint a példa azért rossz, mert túl sokan követik.

– Innen jön majd, hogy a férfiak elkezdenek azon gondolkodni, nem kellene nekem is egy fiatalabb csaj, hiszen ezt látja a filmvásznon – magyarázta a színésznő, aki maga is tapasztalja, mennyire nehéz közel ötvenévesen jó szerepet kapni. – Húsz és harminc év között fele-fele a férfiak és nők aránya egy filmben, negyven felett három férfira jut egy nő. A negyven feletti nőket kilökik a vászonról, a női magazinokról, a szépségiparról nem is beszélve – sorolta kritikáit a színésznő.

Forrás: Blikk