Kiderült, milyen valójában Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata
2022-07-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Laikusként úgy tűnik, Katalin hercegné és Vilmos herceg tökéletes pár. De joggal merül fel a kérdés, mit lát egy nonverbális kommunikációval foglalkozó szakember.

Tizenegy éve házasok, három – látszólag – nagyon kiegyensúlyozott gyermek szülei, és a jelek szerint a lehető legnagyobb harmóniában él Katalin hercegné és Vilmos herceg. Erre pedig Darren Stanton testbeszéd-szakértő is ráerősít (via Hello!), aki a hétvégi wimbledoni tenisztorna döntőjén készült felvételeket elemezte ízekre. Vilmos herceg és Katalin hercegné gesztusait analizálva arra a következtetésre jutott, hogy elképesztően szinkronban vannak, ami a szülői státuszt illeti. A szakember szerint egyértelmű, hogy mindketten őszinte érdeklődést mutattak György herceg irányába - a kisfiú felé fordítják a testüket, ugyanazzal a kezükkel üdvözlik a tömeget, és gyakorlatilag egymás tükörképeként viselkednek. Vagyis nemcsak párként vannak szinkronban, de a trónörökös nevelése terén is teljes az összhang.

Katalin hercegné testbeszédéből az is kiderül, hogy elsősorban nem hercegnéként és a királyi család egy fontos tagjaként volt a család képviseletében, hanem mint édesanya, akinek teljesen természetes, hogy György herceg érdekeit tartja szem előtt. Az pedig Vilmos herceg esetében is kiderült, mennyire komfortosan mozog abban a szerepben, hogy édesapa lehet.

Darren egyébként azt is hozzátette, egyáltalán nem csodálja, hogy György herceg már ennyire fiatalon is elkíséri szüleit a fontosabb eseményekre: mivel egy nap király lesz, fontos, hogy már korán elkezdje megszokja a nyilvánosság előtt való aktív és természetes szereplést, ami, ha valakinek, hát Katalin hercegnének nagyon lazán és jól megy. Ezzel azt is bebiztosítják, hogy a jövőben még csak véletlenül se legyen önbizalomhiányos, ami a nyilvánossággal való kapcsolattartást illeti.

Forrás: Glamour