Borbély Alexandra elmondta, hogy viseli a terhességet
2022-07-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy Ervin ikrekkel várandós felesége a közösségi oldalán mutatta meg mennyit nőtt a pocakja az utóbbi időben. Borbély Alexandra elmondta, hogy viseli a terhességet ikreivel. Sőt, a színésznő azt is elárulta, hogy a két kis csöppség ugyan még meg sem született, de már nem idegen számukra a színpad szakma.

 

Néhány hete robbant a bomba, hogy Borbély Alexandra és Nagy Ervin szülők lesznek ráadásul nem is egy hanem rögtön kettő babát várnak, akik mindketten kislányok lesznek. A színésznő nemrégiben a Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, hogy egyelőre nagyon jól viseli a várandósságot és jobban érzi magát mint valaha.

Intenzívebb mint valaha

- Intenzívebb vagyok, mint valaha. Mikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, akkor is dolgoztam, és a legintenzívebb jeleneteim voltak. Nagyon tehetséges a rendező, a film pedig nagyon jónak ígérkezik, ilyenkor pedig bennem rengeteg alázat van, azt is megcsinálom, ami egy tűréshatáron túlvan. Nem tudtam, hogy velem vannak akkor már a lányok. Rengeteget forgattak már ezek a kis csajok - mondta Alexandra a műsorban, majd elárulta azt is, hogy az egyikük neve már megvan, a másik kislány nevére pedig már csak Ervin áldása hiányzik.

A színésznő már terhessége közepe felé jár, pocakja pedig hétről hétre növekszik, amiről most egy fotót is megosztott a közösségi oldalán követői legnagyobb örömére.

"Különbségek"- írta az előtte-utáni fotók mellé Alexandra megmutatva hogy mekkora változásokon esett át a teste az elmúlt hónapokban.

Forrás: Blikk