Gryllus Dorka és Simon Kornél összeházasodott
2020-10-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Múlt hét végén végre kimondta a boldogító igent Gryllus Dorka és Simon Kornél. A sztárpár korábban már azt nyilatkozta, még a gyerekük születése előtt szeretnének összeházasodni. Úgy tűnik, most eljött a megfelelő pillanat, ugyanis a Centrál Színház Facebook-oldalán megosztott egyik friss képből kiderül: megtörtént a ceremónia.

 

„Sok boldogságot kívánunk!” – írták a fotóhoz, amelyen Gryllus Dorka és Simon Kornél, illetve kisfiuk, a 8 éves Soma látható.

Gryllus Dorka (47) és Simon Kornél (44) egy teljesen szűk körű ceremóniát szervezett, amelyen még a rokonok sem vettek részt. A családból egyedül a kisfiuk, Soma (8) látta, ahogy kilenc hónapos terhes édesanyja örök hűséget fogad az édesapjának.

– Eleve egy ilyen zárt körű esküvőt terveztek, nem is volt ott más, csak ők, két tanú és Soma. Persze, reméljük, hogy egyszer majd megüljük a lagzit is – árulta el a Blikknek a boldog örömapa, Gryllus Dániel (70), a színésznő Kossuth-díjas előadóművész édesapja, aki szerint azonban ez a lánya és szerelme kapcsolatán nem változtatott sokat.

– Ez egy örvendetes gesztus, hogy végre rákerült a pecsét, egy becsületes dolog volt, hogy a második gyermek érkezése előtt összeházasodtak, de érzelmileg biztos, hogy nem változtatott semmit a dolog – tette hozzá a zenész, akit az újabb unoka érkezése sokkal nagyobb boldogsággal tölt el.

– Eleve egy váratlan ajándék volt az érkezésének a híre, és izgalmakkal várjuk, hogy megszülessen – lágyult el Gryllus Dániel hangja, amint szóba kerül a csöppség, aki akár napokon belül megérkezhet a családba.

 

Az esküvővel kapcsolatban a Blikk kereste az érintetteket, de csak szűkszavúan reagáltak.

– Nagyon köszönjük a megkeresést és a gratulációt, de abban egyeztünk meg, hogy nem beszélünk az esküvőről – válaszolta a Blikk érdeklődésére kedvesen Simon Kornél.

Gryllus Dorka és Simon Kornél tíz évvel azután mondták ki a boldogító igent, hogy összejöttek, ám a színész az utóbbi években több interjúban is elmesélte, hogy már tizenévesen, az Érzékek iskolája című filmet látva kinézte magának a feleségét. Ám ahhoz meg is kellett ismerkedniük, amelyre végül a Varsói melódia című darab próbafolyamatán került sor, de a neheze csak ezután jött, ugyanis Dorka Berlinben élt, Kornél pedig Budapesten. Éppen ezért egy időre szakítottak is.

– Ha az ember racionálisan áll hozzá, és félretolja ezt a mindent elsöprő, nem is tudom, milyen színű ködöt, amit szerelemnek hívnak, akkor úgy nézett ki, ennek semmiféle racionális jövője sincsen – emlékezett vissza arra a nehéz időszakra Kornél, aki végül rájött: Gryllus Dorkával szeretné leélni az életét. A színésznőnek egyébként ez a harmadik házassága: a kétezres évek elején Geszti Péter felesége volt, utána két évig pedig Boros Andrással kötötte össze az életét.

A színészek nem csak a magánéletben, de a képernyőn is egymásra találnak ezen a héten. Vasárnap mutatják be ugyanis azt a kisfilmet, amelyet a házaspár a karantén alatt forgatott, és ami egy, a koronavírus-járvány alatt egymásra találó szerelmespárról szól.

Forrás: Blikk