Ada közös gyerekre vágyik párjával
2020-10-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pintér Ada Instagram-sztoriban mesélt követőinek az életéről, szóba került jó pár dolog, többek között az is, hogy szeretne még gyereket, és ha a pandémia rendeződik a világban, szívesen hazaköltözne a családjával.

Még 2019-ben költözött külföldre fiaival együtt, hogy ott kezdjen új életet. A csinos műsorvezető boldog Németországban orvos szerelmével, olyannyira, hogy közös babát is terveznek, azonban az életüket hosszútávon nem Nürbergben, hanem Magyarországon képzelik el.

—Máté szeretne saját gyereket, így tervben van —írta egy rajongó kérdésére, aki azt firtatta, hogy szeretnének-e közös gyereket. A műsorvezetőnő korábban már beszélt a gyerekvállalásról, ami nála igencsak kockázatos, ugyanis ikerterhessége miatt HELLP szindróma alakult ki nála. Természetesen kivizsgáltatta magát, és ahogy a posztból is látszik, nem mond le a közös baba lehetőségéről.A rajongói kérdésekre azt is elárulta, hogy a családja nagy része a világ minden pontján szétszóródott, így elsősorban nem ez motiválja a hazaköltözésben, illetve úgy látja, mindenkinek szüksége lehet egy kis külföldi életre, mivel sokat ad az ember fejlődéséhez.

—Szerintem kötelezővé kéne tenni, hogy pár évet mindenki éljen, valahol külföldön. Rengeteget lehet tanulni belőle, fejlődni, egy kicsit nyitottabbá válni —írta a műsorvezető.

Forrás: Blikk