Eljegyezték Gwen Stefanit
2020-10-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Micsoda örömhír! Romantikus fotóval jelentette be a közösségi oldalán Gwen Stefani, hogy szerelme, Blake Shelton megkérte a kezét.

 

Az 51 éves énekesnő az Instagram-oldalán újságolta el követőinek az örömhírt, miszerint párja, Blake Shelton énekes öt, együtt töltött év után feltette neki a nagy kérdést, amelyre természetesen igen volt a válasz, hiszen az énekesnő korábban is hangoztatta: Shelton mentette meg. Úgy tűnik, Gwen Stefani – aki korábban már volt férjnél, hiszen 14 éven át Gavin Rossdale énekes felesége volt – ennél boldogabb nem is lehetne. Határtalan öröme látszik azon a friss fotón is, amelyen leendő férjével csókban forrnak össze – írja a Mirror.

A countryénekes Shelton a Twitter-oldalán arról számolt be, hogy egyedül Stefani az, aki széppé varázsolja számára a 2020-as évet.

Úgy tudni, a szerelmesek a válásaik után kerültek közel, a vigaszt egymásban találták meg.

„Őrülten szerelmesek egymásba, elválaszthatatlanok. Blake várna még a házassággal, de egyedül Gwen az, aki kell neki. Mindketten úgy érzik, megtalálták az igaz társat, és úgy tervezik, örökké együtt lesznek” – mondta korábban egy informátor.

Forrás: Blikk