Megnősült a Jóban Rosszban sztárja
2020-10-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Jóban Rosszban egyik sztárja, Suhajda Dániel már régóta tervezte az esküvőjét szerelmével, Farkas Fannival, ám már kétszer is el kellett halasztaniuk életük nagy napját.

 

Először a második gyermekük érkezése miatt, másodszorra pedig a koronavírus-járványnak köszönhetően kellett elhalasztani az esküvőt. Azonban minden így lett tökéletes, és nagyon meghatóra sikeredett a jeles nap.

,,Nagyon jó buli volt, sok sírással” – fogalmazott az újdonsült férj, amikor összefoglalta röviden, hogy milyen is volt a lagzi és az esküvő. Ugyanis hullottak a könnyek, de nemcsak feleségének, Fanninak, hanem neki is. Elmondása szerint a fotózáson nagyon el tudtak lazulni, ami megalapozta utána a ceremóniát is, ahol ott volt a 3 gyermeke is. A még az első házasságából született fia, Lázár vitte a gyűrűket, a koszorúslányok pedig két lányuk és Fanni másod-unokatestvérei voltak.

,,Nem szégyellem bevallani, együtt sírtam Fannival, ezen az esküvőn a vőlegény is annyi könnyet hullatott, mint a menyasszony. A legmeghittebb pillanat a fogadalomtétel volt. Elhatároztuk ugyanis, hogy mindketten írunk egyet, és erre egy nappal az esküvő előtt kerítettünk sort. Még szerencse, hogy előre elkészült a szöveg, mert a helyszínen a könnyeinkkel küszködve biztos nem tudtunk volna ilyet rögtönözni.” 

Már két éve jegyben jártak, eleinte pedig mind a ketten úgy gondolták, hogy soha sem lesz esküvőjük, hiszen egyikük számára sem fontos a papír. Abban viszont biztos volt, hogy Fannival szeretné leélni az egész életét. Azonban megtörtént a lánykérés, ami szintén különlegesre és emlékezetesre sikeredett: az ebédlőben, alsógatyában állt kislányukkal, Lénával a kezében, Fanni pedig otthonkában pakolászott. ,,Fogtam egy A4-es lapot, és ráírtam: 'Anya, leszel apa felesége'?, a papírt pedig a gyerek kezébe adtam. Fanni rápillantott és azt mondta: ,,Jól van, nagyon helyesek vagytok, menjetek a dolgotokra, én most nem érek rá, fáradt vagyok és sok a dolgom” – mesélte a Story magazinnak.

Ezután pedig elkezdték tervezni az esküvőt, de abban megállapodtak, hogyha pozitív lesz a terhességi teszt, akkor elhalasztják. Így is lett, ugyanis második lányuk, Bella megfogant. Azután pedig újra az eltolás mellett döntöttek, hiszen beköszöntött a járvány. Ám azzal ők sem számolhattak, hogy most ősszel még jobban tombolni fog a járvány. Emiatt pedig voltak olyanok, akiknek ki kellett hagyniuk a nagy napot, összesen 76-an voltak jelen.

Egy meghitt, de egyben laza napra törekedtek, és ezt sikerült is megvalósítaniuk. A panziót hamar megtalálták, a tortára való díszt Fanni készítette el, a gyűrűtartót pedig közösen alkották meg. A bevonuló zenéjüket pedig filmnézés közben találták meg az Időről időre című filmben. Fanni is próbálta a lehető legkevésbé túlbonyolítani a dolgokat, a ruháját is csak egy héttel az esküvő előtt rendelte meg – szerintük az, ha nem akarnak a tökéletességre törekedni az emberek, akkor sokkal könnyebben működik minden. Nem volt ez máshogy az esküvővel kapcsolatban sem.

 

A lagzi is jól sikerült, hajnalig tartott a mulatás, a lazaság ott is megmaradt, és mindenki olyan ruhában lehetett, amilyenbe csak akart, nem volt dress code. Bella lányuk miatt a Bella ciao, Léna miatt pedig a Léna-dala is felkerült a zenelistára, amin mulattak az emberek. A mulatság alatt mindenki jól tudta magát érezni, és ez is volt a cél.

Szinte mindenki sokáig fennmaradt, még a gyerekek is, de a 'keménymag' hajnalig ropta. Mikor az esküvő másnapján megkérdezték tőle, hogy milyen a házas élet, kihangsúlyozta, hogy nem fog semmit sem változtatni a papír az eddigi életükön: ,,Nagyon jólesik kimondani, hogy Fanni a feleségem. Lehet, hogy ez voltaképpen csak egy nyelvi dolog, mégis másként hangzik, hogy bemutatom a barátnőmet, vagy az, hogy bemutatom a feleségemet.” Kiemelte azt is, hogy már az esküvő előtt is egyértelműen érezték és biztosak voltak abban, hogy igazi társak egymás számára.

Forrás: Blikk