Dér Heni babát vár
2020-10-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Dér Heni nemrégiben osztotta meg traumáját a Nyerő páros című műsorban, ahol elmesélte, hogy néhány hónappal ezelőtt elvetélt. Most azonban nem titkolózik tovább, elárulta a fantasztikus örömhírt: vőlegényével, Bakos Gergővel újra babát várnak.

Heniéket nagyon megviselték a történtek, eleinte teljesen össze voltak törve, de tudtak egymásba lelket önteni, így végül feldolgozták a tragédiát, noha hónapokkal az eset után is élénken élt bennük a történet.

Heni a Nyerő párosban is hangsúlyozta, hogy mérhetetlen támogatást kapott Gergőtől, ami csak még jobban megerősítette a kapcsolatukat.

A műsor után pedig Gergő megkérte a kezét, amire Heni boldogan igent mondott. Most pedig elárulták a még ennél is nagyobb örömhírt: újra babát várnak. Eleinte nem is mertek önfeledten örülni, hiszen rögtön eszükbe jutott a tragédiájuk, és arra sem gondoltak, hogy ilyen hamar jöhet újra a baba. „Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet. (…) A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni” – mondta az énekesnő.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,


Végül az első ultrahangos vizsgálat volt az, ami megnyugvást tudott adni nekik: „Féltünk, hogy esetleg most is rossz helyen ágyazódott be. (…) A világ legjobb, legmegnyugtatóbb érzése járt át minket, amikor megláttuk a monitoron, hogy minden a helyén van”. Azt is elárulta, hogy az első pár hétben nagyon ideges, feszült volt.

A plusz kilók miatt sem aggódik a bomba testű énekesnő, a baba egészséges fejlődése mindennél fontosabb számára: „Nem érdekel, ha meghízom, a külsőmnél fontosabb nekem a bennem fejlődő baba. Majd ha megszületett, dolgozom azon, hogy visszanyerjem a régi formámat” – mondta a Story Magazinnak Heni.

Forrás: Blikk