Nádai Anikóra újra rátalált a szerelem
2020-10-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nádai Anikó újra szerelmes. A sors pikantériája, hogy a tévés kedvese nem más, mint Weisz Fanni válófélben lévő férje, Hajmásy Péter, miközben a modell éppen Anikó exével, Bókay Gergővel alkot párt egy ideje. De hogyan futhattak össze így a szálak, s miként jött össze – úgymond – a párcsere?

 

Anikó és Péter nemrégiben együtt volt Gyulán, de nagyon ügyeltek arra, hogy egyetlen közös képet se osszanak meg a közösségi oldalukon. Sőt, több esetben még a fotókhoz sem írták oda, hol készültek, ám a szemfüles követők hamar rájöhettek arra, mi is történik a szemük előtt.
– Anikó és Péter nem régóta ismerik egymást, nem voltak korábban baráti viszonyban, nem is nagyon találkoztak – mondta a Blikknek Anikó egyik közeli barátja. – Ám láthatóan nagy az összhang közöttük, Anikó teljesen ki van virulva. Szerintem nem véletlenül nem nyilatkoznak, és tesznek fel pár nap után közös képet, mert annyira friss még ez az egész, hogy szeretnék ezt a boldogságot csak maguknak megtartani.

A Blikk megkereste Anikót is, aki nem cáfolta az információkat szűkszavú nyilatkozatában.

– A magánéletemről nem szeretnék nyilatkozni – mondta a Házasodna a gazda műsorvezetője.

Pétert is keresték, de ő sem kívánt nyilatkozni.

Anikó és exe tavaly év elején vállalták fel szerelmüket, nyáron pedig össze is költöztek. A kapcsolat nem tartott sokáig, az év elején derült ki, hogy szakítottak. Nyáron Weisz Fanniék jelentették be aközösségi oldalukon, hogy hét, együtt töltött év után válnak Péterrel, pár hete pedig arról számoltak be az újságok, hogy Fanni és Gergő egy párt alkotnak.

 

Talán érdekesnek hathat ez a párcsere, ám a hírességek világa sem különbözik a hétköznapi emberekétől. Egy szakítás után jó esetben a felek hamar újra megtalálják a boldogságukat, s nem ritka, hogy pont egy olyan személy mellett, akinek szintén van kötődése a korábbi kapcsolathoz. Hogy ez mennyire könnyíti vagy nehezíti meg a közös életet, azt csak az idő döntheti el.

Forrás: Blikk