Lajsz András új esélyt kapott a feleségétől
2020-10-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Öt év vezeklés után hazatérhetett érdi otthonába Lajsz András (62)! A koronavírus-járvány a koktélkirály üzletét sem kímélte, a sokadik újrakezdés után Lajsz márciusban ismét a padlóra került, nem volt hova mennie, de a legnagyobb kilátástalanságban élete nem várt fordulatot vett.

 

Évekkel korábban megcsalt felesége, Zsuzsa mentette meg az utcára kerüléstől Lajszot. Hiába törte össze neje szívét a csalfa férfi, újabb esélyt kapott az asszonytól.

– Az eleje nem volt könnyű, de egy szavam nem lehet, visszatérhettem oda, ahol 30 évet éltem. Mindent megérdemlek, mert csúnyán megbántottam – ismerte el a Blikknek Lajsz András, akinek valóban sok van a rovásán. Három évvel ezelőtt a koktélkirály úgy felbőszítette Zsuzsát, hogy az akkori közös éttermük Facebook-oldalán pakolt ki a titkos üzenetváltásokról, ami férje és fiatal, szemrevaló pincérnője között zajlottak.

A házasságuk már ezelőtt megromlott, Zsuzsa már korábban kiadta az útját, ezért a férfi a Pannónia utcában bérelt lakást. A bajok ekkor kezdődtek, az üzletember hamar a csőd szélére került, meg kellett válnia pozsonyi úti éttermétől és az egészsége is romokban volt, összesen öt infarktuson esett át.

– Most jól érzem magam, a diéta ugyan nehezen megy, mert Zsuzsi istenien főz. Tényleg nagyon rendes asszony, minden tisztelet kijár neki, mert nagylelkű, hogy visszafogadott a házba. A kezdetekkor voltak nehéz pillanatok, de ezt sem panaszként mondom, teljes mértékben megértem őt. Én most csak törleszteni tudok nála – mesélte a Blikknek Lajsz, akivel mostanában madarat lehet fogatni, hiszen visszatalált a gyökereihez. A Blikk munkatársának örömmel mutatta meg tágas otthonukat, a hatalmas kertet, ahol gyermekei felnőttek és együtt játszottak. Most már csak unokára vágyik, de addig is új vállalkozását, az Ücsörgő Romkocsmát próbálja beindítani Érden.

 

– Remélem, a helyiek egyik kedvenc helye lesz. Én azon vagyok, hogy mindenki szívesen térjen be egy koktélra, kávéra vagy valamilyen finom italra. Kis harapnivaló is várja a vendégeket, jövő tavaszra pedig grillsütőt is állítunk a kerthelyiségben. Még egy kis átalakítás vár a helyre, sok tervem van vele, szeretném elegánssá, ugyanakkor otthoniasra varázsolni – árulta el a mixer. 

Bár pécsi üzlete is befuccsolt tavasszal, Bécsben és Svájcban is kínáltak neki új állást, de visszautasította.

– Mihez kezdenék én külföldön? Itthon érzem jól magam, az itteni emberek között. A lányom is Görögországban él, szóba került, hogy a tengerparton is nyithatnánk egy helyet, de végül arra sem hajtottam. Remélem, a kocsma beindul – mondta Lajsz András.

Forrás: Blikk