Gáspár Virágra rátalált a szerelem
2021-01-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mintha csak tegnap lett volna, hogy az embereknek mindennapi témát szolgáltatott a Gáspár család élete. A hazai televíziózás történetében korszakalkotónak ható show-műsorban olykor szomorúbb, máskor meghökkentő, többségében mégis szórakoztató adások során ismerhettük meg a Győzike Show szereplőit.

 

Míg Győző családfőként, Bea asszony pedig a salgótarjáni konyha úrnőjeként vezényelt, addig Evelin mellett a legfiatalabb gyermek, Virág néha igazi rosszcsontként igyekezett valamilyen csínyt véghez vinni.

Mindennek idestova 16 éve, s az azóta eltelt időben Virág igazi nővé érett. A Story Magazin vele készített interjúja során elárulta, az akkori életükből nem sok mindenre emlékszik, ellenben az megvan neki, hogy a stábtagokat olyannyira megkedvelte, hogy náhányukkal a mai napig tartja a kapcsolatot. Az ismertség ugyanakkor zavarta:

„A suliban nagyon zavart, hogy mindenki tudja, ki vagyok. Kiskoromban is utáltam, ha bárki odajött hozzám a boltban, hogy közös képet készítsenek velem. Már akkor nagyon visszahúzódó voltam, de közben nagyon is lobbanékony” – mesélte, kijelentve: nem is igazán volt gyerekkora, olyan dolgok maradtak ki belőle, mint az egymásnál alvás, avagy a sok játék, amelyeket bán. Sok változás „eggyel feljebb” sem történt, a középiskolában is zavarta, ha személyét egy, az apja által meghozott döntés következményével azonosították.

A barátságok ápolása sem volt egyszerű, lévén többen inkább a karaktere, semmint valódi személyisége kapcsán keresték társaságát. Bár az előnyeit élvezték a Gáspár névnek, ám amikor Virágnak szüksége lett volna a törődésre, akkor – ahogy ő fogalmaz – a sor végére került:

"Sokat csalódtam. Lehet, nem látszik, de belül nagyon érzékeny vagyok. Rosszul viselem, hogy nem a belsőmet nézik, hanem azt, kinek a kije vagyok. Csak szeretnék egy átlagos lány lenni, egy a sok közül."

A szülei igyekeztek óvni a buliktól és az ezekkel járó dolgoktól, amelyek ellen akkoriban erősen lázadt, de ma már jó döntésnek tartja Bea asszony és Győzike szigorúságát. Sőt, miközben az egykoron RTL Klub egyik legnagyobb címeként futó show-műsorral kapcsolatos beszólások is leperegnek róla, beköszöntött az életébe a szerelem is, noha a Krisztiánnal való találkozás az első körben csak barátságnak indult, immár több mint egy éve.

„Ő az első szerelem az életemben. Amikor először megláttam, úgy éreztem magam, mint egy filmben. Egy salgótarjáni diszkóban találkoztunk. Ő jött oda hozzám, beszélgetni kezdtünk, később több közös barátunk buliján összefutottunk. Aztán ismerősnek jelöltem a Facebookon, majd miután visszaigazolt, írt nekem, s megint beszélgetni kezdtünk. Igaz, az elején barátságnak indult, de aztán elmélyült” – vázolja a kezdeteket, a megismerkedés nagy pillanatait szerelmével.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??♀️? ???à? ??è?????♀️ (@viraggaspar) által megosztott bejegyzés


Krisztián kapcsán leginkább őszinteségét emeli ki, illetve a tényt, hogy a fiú különbözik a helyi srácoktól, kerüli a felvágást, és azt is elmondta, hogy a szemöldöke hat rá a legvonzóbban a külsejét illetően. A szerelem pedig nem csak a szívére gyakorolt pozitív hatást, hanem a szüleivel való kapcsolatára is, akik jobban bíznak lányukban, így az ellenük való lázadás is okafogyottá vált.

Forrás: Blikk