Sydney van den Bosch családalapítási terveiről vallott
2021-01-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Férje hivatása miatt mindig új és új otthont kell teremtenie az egykori szépségkirálynőnek, Sydney van den Bosch-nak, aki a Farm VIP műsorában is sokáig menetelt. Egy régi polgári lakást alakítottak át gyönyörű, kényelmes modern otthonná férjével, Egerszegi Tamás labdarúgóval. Ahogy Sydney a Story magazinnak magyarázza, a lakásra négy éve találtak rá, kulcsra készen, felújítva kapták, csak a bőröndjeikkel kellett érkezniük.

 

– A férjem focista, így mindig máshol lakunk, hol Lengyelországban, hol Pakson, hol Miskolcon futballozik, állandó mozgásban vagyunk, de akartunk egy bázist Budapesten, ami közel van a szülőkhöz is, ők Halásztelken laknak. A belváros kiváló választás volt: fél óra alatt náluk lehetünk, és minden közel van – meséli a szépség, aki azt is elárulja, hogy a négyből összesen egy évük volt, amit a férjével és kutyájával, Lióval nyugodtan együtt tölthettek ebben az otthonban. – Tomi utána vidékre igazolt, mi pedig többnyire mentünk utána.

Ugyanakkor a laklás alkalmas lenne arra, hogy új lakó érkezzen bele. Nem titok, hogy a családbővítés aktuális téma Sydney-éknél:

– Egy baba még elférne itt, én az egyik kis helyiségbe beleláttam, hogy még gyerekszoba is lehetne belőle, de ezt majd a helyzet hozza. (...) Engem nem zavar a cipekedés, mindig nagy szatyrokkal mászom fel ide, egyáltalán nem lenne különösebben nagy teher még egy babát is magamra kötni, ha úgy alakulna az életünk – folytatja az egykori szépségkirálynő, utalva arra, hogy az előző tulaj éppen azért adta el a szép lakást, mert gyermeket várt, és mivel nincs lift, nem akart babával felmenni a harmadik emeletre.

Forrás: Blikk