Gájer Bálint megosztott egy titkot
2018-07-01  /  Szerző:   /   Szerelem Bálint elárulta, mikor érkezhet a gólya.


Párjával, Ötvös Brigittával jövő nyárra halasztják az esküvőt a költözködés miatt.

Bálintnak - akit a The Voiceból ismerhetünk - és menyasszonyának jövőbeli gyermekei is kényelmesen elférnek majd a házban, ám elmondásuk szerint a babaszoba egyelőre vendégszoba marad.

– Még gyűjtenünk kell a grandiózusabb esküvőre. Egy ekkora esemény nem olcsó mulatság, főleg, ha olyan nagy lakodalmat szeretne az ember, mint mi – árulta el a Best magazinnak Bálint menyasszonya teljes egyetértésében.

– Sokkal fontosabb volt most a fészekrakás, így ahelyett, hogy az elmúlt egy évben a tökéletes esküvői helyszínt kerestük volna, hideg- és melegburkolatokat nézegettünk. Megállapodtunk, hogy mivel nyári esküvőt szeretnénk, eltoljuk egy évvel, így nyugodtan, már a saját otthonunkban vágunk neki a tervezgetésnek – mesélte az énekes.

– A babaszoba egyelőre a vendégszobánk, ám bármikor átrendezhető, ha jönne a pici. Az a terv, hogy az esküvő után szeretnénk gyereket, addig mindketten felkészülünk lelkileg a ránk váró feladatokra. Öt éve vagyunk együtt, két éve megkértem Brigi kezét, és bár voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, érzem, hogy számomra ő az igazi. Egyelőre még nem gondolkoztunk azon, hány babánál szeretnénk megállni, majd a jövőben eldől ez a kérdés is – vallotta be Gájer, aki gőzerővel dolgozik a legújabb dalain.

Forrás: Blikk