Frohner Fecó élő adásban flörtölt Szabó Zsófival
2022-12-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Frohner Fecó az RTL reggeli adásában nemrég arról mesélt, hogy profi focista is válhatott volna belőle, de kevés impulzus érte, kreatívabb dolgok foglalkoztatták, ezért végül teljesen felhagyott ezzel a sporttal. A Szabó Zsófival és Papp Gergővel folytatott beszélgetése során egyesek azonban egy kis flörtölésre is felkaphatták a fejüket.

A csinos anyuka ugyanis arról kérdezte, mennyire bombázzák most őt a nők üzenetekkel a Celeb vagyok, ments ki innen! után. A sztárfodrász először nem mondott semmit, de az arca árulkodó volt, amit Zsófi meg is jegyzett:

"Nézd azt a huncut mosolyt!" – mondta a műsorvezető társának. Ezután Fecó bevallotta, hogy nem szenved hiányt a nők figyelméből, de őt inkább egy másik hölgy érdekelné.

"Egy úriember ilyenről nem beszél. Őszintén szólva kellett egy-két hét, amíg akklimatizálódtam a környezethez. Mondjuk úgy, hogy visszaérkeztem, de mindig eszembe jutnak emlékek, hogy mekkora tapasztalat volt és milyen boldog pillanatokat éltem ott át. A lányokra visszatérve: írogatnak, igen, nagyon kedvesek, aranyosak. De én csak egy hölgynek az írását várom..."– válaszolta, mielőtt kacsintott egyet. A kacérkodást pedig természetesen nem Papp Gergőnek szánta.