Tóth Napsugár nem tud bepasizni
2022-12-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Meggyűlik a baja a párkereséssel Tóth Napsugárnak. A Sztárban Sztár leszek!-ben feltűnt énekesnő három éve szakított gyermekei apjával, ám azóta nem talált megfelelő társat.

– Sok férfi esetében eleve hátrány vagy kizáró ok, hogy gyermekeim vannak. Számomra egyértelműen ők az elsők. Mivel egyedül nevelem őket, gyakran nem tudom megoldani a felügyeletüket, így egy esti randi nem is lenne akármikor kivitelezhető – árulta el.

Sokan talán azt gondolhatják, hogy mivel a tévés szereplése után egy ország ismeri, könnyebb dolga van, de ennek épp az ellenkezője igaz.

– A Sztárban Sztár leszek!-beli szereplésem óta a randizás különösen nehezített terep. Sok férfi azért utasít el, mert ismertebbé váltam. Sokaktól megkaptam azt, hogy ők nem kérik a médiafelhajtást, és amúgy sem néznek tévét... De akkor vajon honnan ismertek fel? – tette fel a kérdést a fejét csóválva Tóth Napsugár. Szeretne energikus, rugalmas párt találni, olyasvalakit, akivel jól megértik egymást.

– Attól sem zárkóznék el, ha a művészvilágból ismerkedhetnék meg valakivel, hiszen ő értené, miről is szól a hivatásom. Egyelőre azonban vagy a gyerekek, vagy a tévés szereplés, vagy mindkettő miatt kaptam elutasítást. Remélem, ez idővel változik – jelentette ki bizakodva az énekesnő.