Fresh Viki kigömbölyödött
2023-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hamarosan életet ad második gyermekének Gyulai Viki. A Fresh együttes egykori énekesnője túl a negyvenen néz ismét anyai örömök elé, ám ezt a várandósságát sokkal lazábban és nyugodtabban kezeli, mint öt és fél éve az elsőt.

– Amikor Samut vártam, sok aggodalom és félelem volt bennem, ami nem is csoda, hiszen tapasztalatlan voltam. Most már, hogy egyszer átéltem a babavárás örömét, pontosan tudom, hogy mikor miért jelez a testem, és ezáltal felszabadultabban telik ez az időszak. Ráadásul a kisfiam mellett egy percig sem unatkozom, így, ha akarnék, sem lenne időm aggódni – mondta el Gyulai Viki. – Mindemellett ráadásul úgy alakult, hogy nem tudtunk beköltözni az új, nagyobb otthonunkba időben, szóval most, az utolsó trimeszter költözködéssel telik, szóval minden vagyok, csak kipihent nem.

A kismama nem tagadja, hogy évekkel ezelőtt azt hitte, Samu lesz az egyetlen gyermeke, ám végül a férje meggyőzte, hogy bővüljön a család, amit most már ő is a lehető legjobb döntésnek tart.

– Nem terveztem ekkora korkülönbséget a gyerekek között, de így alakult. Tavaly decemberig szabtam lélektani határidőt annak, hogy megfoganjon a kistestvér, ami szerencsére meg is történt. Samu nagyon várja már a kicsi érkezését: nem telik el úgy nap, hogy ne beszélne a pocakomhoz, ne adna rengeteg puszit és ne énekelne a babának – mondta el mosolyogva az édesanya.