G.w.M. a szakításról énekel. Mi történhetett?
2023-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

G.w.M hamarosan új számmal érkezik a rajongóinak, de a debütálás előtt még közzétett egy részletet a szövegből, ami egy korábbi csalódásáról szól. Vajon egykori párja, Nagy Melanie ihlette a dalt?

G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolatáért egy félreértés miatt több rajongó is aggódni kezdett, ugyanis az egykori szépségkirálynő Valentin-napon a két gyermekével osztott meg közös fotót, melyhez ezt írta: "minden szerelmem egy helyen". Ezáltal sokan arra következtettek, hogy a vőlegényével valami gond lehet, hiszen a képen nem szerepelt. Edina nem sokra rá tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, minden rendben van köztük, és attól még, hogy Márk nem látszott a posztban, ő is a helyiségben tartózkodott.

A páros egyik tagjának sincs egyszerű múltja, a népszerű rapper pedig rendszeresen ad ki dalokat a korábbi és jelenlegi érzéseiből inspirálódva. Ez most sem történt másképp: a közösségi oldalán egy részletet rakott ki a legújabb számából, aminek a szövege így hangzik:

Egy ártatlan angyal mögött keserűség, gyönyörű szép, oh, mégis gyönyörű szép. Ő volt, ki hazakísért, hazudta, csak az enyém egy hete... Annyira nem fájt a búcsú, kicsikét elvoltam vele. Nem tudom, valami vonzott, nem baj, nem is az esetem... Jobb lesz nekem egyedül, nincsen gond már, becsap a szerelem, sokszor volt már így. Szívemet odaadom, megbántva visszakapom, jobb lesz, ha magamba' vagyok...

– hallható a felvételen. A sorokat hallva arra lehet következtetni, hogy G.w.M valószínűleg egy régebbi kapcsolatára emlékezett vissza, amikor a dalt írta.