Az énekes padlóra került a szakítás után
2023-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újabb árulkodó jelek utalnak arra, hogy Király Viktor és feleségének házassága komoly válságba került. A szülők ráadásul a hétvégén a kisfiukat, Kolent nem közös családi képpel köszöntötték a névnapja alkalmából, hanem külön fotót posztoltak.

Válságban van a Megasztár győztesének házassága. Nemrég több forrás is arról számolt be lapunknak, hogy a pár hónapok óta külön él, de a gondjaikat egyelőre titokban akarják tartani a nyilvánosság előtt. A sajtó ez ügyben többször is megkereste Anitát és Viktort, de egyelőre szeretnék fenntartani a látszatot, ezért mind a ketten cáfolták az egyre nyilvánvalóbb tényeket. Ennek ellenére úgy tűnik, már a Király család is megszakította a kapcsolatot Viktor feleségével, lapunk ugyanis kiszúrta, hogy Király Linda egy ideje nem lájkolja a sogórnője által megosztott posztokat, nem kommentel ott, sőt ki is követte őt.

Korábban az a hír járta, hogy az énekes költözött el otthonról, de informátorunk szerint nem így történt.

– Anita költözött el a kisfiukkal, úgy tűnik, ő hozta meg a súlyos döntést.

Ismerőseik szerint azonban még van némi remény arra, hogy a sztárpár rendezze a házasságát, de ehhez közös nevezőre kellene jutniuk, ám egyelőre nincs jele, hogy képesek lennének kompromisszumra jutni.

– Viktor még reménykedik abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat, és visszaszerezheti a feleségét, mert számára a család az első. A fiukat, Kolent igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de a szülők között továbbra is feszült a hangulat, rengeteget vitatkoznak, ha nincs ott a kisfiuk. Még mind a kettőjükben dúlnak az indulatok, a sérelmeik erősebbek a megegyezésre való hajlamnál – fogalmazott lapunknak az informátor, aki azt is elárulta, melyik fél miként próbálja feldolgozni, hogy a kapcsolatuk mélypontra jutott.

– Egészen eltérően élik meg azt a helyzetet. Anita igyekszik kikapcsolódni, a barátaival szórakozni, amiről sokszor oszt meg fotókat, videókat az Instagram-sztorijában. Neki ez segít, abban, hogy ne folyton a házassági válsága miatt őrlődjön. Viktor más típus, ő egy érzékeny művész, aki nagyon a lelkére vesz mindent. Most sincs másként. Maga alatt van, nagyon hiányzik neki a kisfia, nehezen viseli, hogy nincs mellette, hogy hétvégi apuka lett. A munkájába temetkezik, így próbálja túlélni ezt a fájdalmas időszakot.