Fresh Andi férjhez ment
2021-10-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mint ismert, Fresh Andi nagyon kemény időszakon van túl: nemrégen rosszindulatú mellrákkal diagnosztizálták, ami mindent felforgatott az életében. Alig pár hónap alatt megjárta a poklok poklát, de végül sikeresen győzte le a kórt.

A küzdelemben Andi mellett volt párja, János is, akivel még 2018-ban alakult ki köztük egy 15 éves barátságból szerelem. A betegség hír hallatán mindketten arra gondoltak, hogy mihamarabb szeretnék összekötni életüket; János végül egy horvátországi nyaralás alkalmával kérte meg az énekesnő kezét.

„Csak a szűk családunkkal szerettük volna megosztani az örömünket. Csütörtökön döntöttük el, hogy összeházasodunk, szombaton pedig már férj és feleség voltunk. Kaptam egy orvosi igazolást, amit felmutattunk a hivatalban, így gyorsított ügyintézésben részesültünk” – árulta el Andi a Storynak az Esztergomban tartott esküvő kapcsán.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andrea Villányi (@freshandi) által megosztott bejegyzés

 
„Az a boldogság, amit akkor éreztem, úgy hiszem, segített átvészelnem a betegséggel járó borzalmakat” – mondta, hozzátéve: a ceremónia után szinte azonnal megkezdődött kemoterápiás kezelése.

A szerelmesek hagyományos lakodalmat nem tartottak, de tervezik, hogy elutaznak valahova egy romantikus, tengerparti-mezítlábas szertartásra, hogy kikapcsolódjanak egy kicsit.

Forrás: Blikk