Gönczi Gábor megmutatta a kislányát
2021-10-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gönczi Gábor felesége, Ildi már a 41. hetet is betöltötte, amikor világra jött a kislányuk: Gréta néhány nappal a kiírt időpontot követően, augusztus 8-án született meg 4520 grammal és 59 centivel, természetes úton. Gábornak születésnapi ajándék is volt a kislánya érkezése, ugyanis a Tények híradósa augusztus 10-én töltötte be 46. évét.„Ildi egy igazi hős. Nemcsak testileg, de spirituálisan is rákészült a szülésre, pontosan tudta, mit és hogyan szeretne csinálni, és végig is vitte az elképzeléseit. Óriási teljesítmény fájdalomcsillapítás nélkül ekkora kisbabát természetes úton a világra hozni. Nagyon büszke vagyok rá” – újságolta a műsorvezető a Hot! magazinnak, ahol első alkalommal a kis csöppséget is megmutatták.

Kisfiuk, Áron is örömmel fogadta testvére érkezését: kölyökpezsgőt bontott, és ujjongott örömében. Gábor végig Ildi mellett volt a szülésnél, majd a szüleihez ment át ünnepelni.

„Én vagyok a világ legboldogabb embere! Gréti elbűvölő a hosszú szempilláival. Egész életemben így szerettem volna élni! Hálát adok a Jóistennek Ildiért és a két egészséges, gyönyörű gyermekemért. Egyik nagyobb szerelem, mint a másik!” – nyilatkozta.

A pár a második gyermeknél már könnyebben veszi az akadályokat, rutinosabban végzik el a mindennapi teendőket is. 

„Most inkább az ösztöneimre támaszkodom, de persze, sokat számít, hogy én is öt évvel idősebb lettem azóta. Grétivel már a kezdetektől babaöblöt használunk, tehát mellettünk alszik, sőt, rendszerint Áron is az ágyunkban köt ki hajnalra, így reggelre négyen alszunk egy kupacban” – mondta a lapnak Ildi.

Bár a műsorvezető a munkája miatt csak az esti fürdetés után ér haza, ott segít, ahol tud.

„Gábor az én óriási segítségem. Tökéletesen csinál mindent, félelem nélkül hagyom rá a babát, ha úgy érzem, jólesne elmenni bevásárolni, de minap például az öcsém koncertjén kapcsolódtam ki” – mesélte a büszke feleség.

Forrás: Blikk