Fiatal barátnője miatt gyúr Hajdú Péter
2020-06-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Öt kilótól szabadult meg három hónap alatt Hajdú Péter (45)! Ám a tévés ezután sem dől hátra, messze még a kitűzött cél, és fiatal barátnőjének, Eszternek (25) is szeretne imponálni.

 

– Szerettem volna fogyni, ezért kezdtem el konditerembe járni a fociedzések mellett. Személyi edző segít, általában nem használunk súlyzókat, főként saját testsúlyos gyakorlatokat csinálok, vagy kettlebellezek és TRX-szezem. Így most heti ötször sportolok, ebből kettő foci, három kondi. Szerencsére már látszik a befektetett munka, három hónap alatt 5 kilót adtam le, és izmot is sikerült építenem – árulta el a Blikknek Hajdú Péter, akit kedvese nem csak bátorít a több mozgásra, de olykor még a konditerembe is elkíséri.

– Szoktunk együtt edzeni, és hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy Eszter fiatal, sportos és gyönyörű, szeretnék én is jó formában lenni mellette. Hiú vagyok a külsőmet illetően, világéletemben sportoltam, olyan sosem volt, hogy ne mozogtam volna, maximum sérülés miatt hagytam ki időt, de sajnos a hasamat is szeretem és nem vagyok az a típus, aki bármit ehet, és nem látszik meg rajta – vallotta be a producer.

Hajdú gyerekkora óta focizik, korábban a médiaválogatott tagja is volt, de térdsérülése miatt el kellett hagynia a csapatot.

– Volt egy keresztszalag-szakadásom, és gyakorlatilag minden meccsen kiment a térdem – emlékezett vissza. 2017-ben viszont újra közel került a sporthoz, futsaljátékos lett, és azóta is rúgja a bőrt. A foci mellett más sportokat is kipróbált.

– Elég rossz gyerek voltam, a szüleim ezért írattak be karatézni, ami segített levezetni a felesleges energiáimat. Felnőtt fejjel újra felkerestem a régi mesteremet, aki Japánban tanult és egy ideig edzettünk együtt, sőt még Dávidka is becsatlakozott hozzánk egy időben. Ő most focizik, amiben nagyon ügyes, szerencsére mindkét gyerek örökölte a sport szeretetét. Arról nem is beszélve, hogy ők is jó karban tartanak a rengeteg játékkal, állandó mozgásigényük van – tette hozzá a tévés szakember

Egyre elterjedtebb a saját testsúlyos edzésforma, nem véletlen, hiszen nagyon hatékony. Jól megdolgoztatja az izmokat, egyszerre állóképességi és erősítő edzés. Az inakat és ízületeket kíméletesen erősíti.


Forrás: Blikk