Megszületett Tokár Tamás első gyermeke
2020-06-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tokár Tamás az Instagramon tudatta az örömhírt, hogy világra jött a kisfia, akit kedvesével, Kovács Dorottyával Andrisnak kereszteltek.

"Erre nincsenek szavak! ÚJ ÉLET, APA LETTEM! Később majd mesélek, de most sürgősen énekelnem kell neki. Mindenki jól van, köszönjük a rengeteg üzenetet! Andris On Board" - írta a Fókusz műsorvezetője a megosztott fotó mellé, melyen a kisfiával látható.

Közben a párja, Dorottya is kitett egy képet az újszülöttről az Instagram-oldalára:

"Hahó Világ, végre megérkeztem! Andris vagyok, 3410 gramm tömör csoda! Az anyukám már most olyan szerelmes belém, hogy a szavai is elfogytak (- a könnyei mondjuk nem), ezért én tudatom veletek a nagy hírt!" - olvasható a fotó mellett.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? ?????? (@chloeknows) által megosztott bejegyzés,


Az RTL Klub Fókusz műsorvezetője a munkában is készenlétben állt, hogy ha megkapja azt a bizonyos telefont, azonnal siessen Dórihoz, kisfia születését ugyanis semmiképpen sem szerette volna kihagyni. Hogy a baba úton van, azt már szombat este lehetett tudni, ugyanis Tamás akkor az Instagram-oldalán jelezte, hogy beindult a dolog.

"ELKEZDŐDÖTT! Amint tudunk, hamarosan jelentkezünk a hírekkel!" - ezt írta a macskás fotó mellé, amivel azonnal sikerült is izgalomba hoznia a követőit, akik szintén nagyon várták már a kis Andris érkezését.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokár Tomi (@tokartomi) által megosztott bejegyzés,


Igazi csodaként élte meg az apás szülést Tokár Tamás, aki a Fókusz riportjában részletesen mesélt első kisfia érkezéséről. Az apás szülés csodáján kívül azt is elárulta, miért kapott a csöppség egy harmadik, különleges nevet, miért lett végül Tokár András Villám.

A szülők azt mondják, aznap este, amikor a gyermek érkezett, egy villám csapott be a házukba, amitől elment az áram a garázsukban, így amikor indultak volna be a kórházba, nem tudták az elektromos garázsajtót kinyitni. Ezért döntöttek úgy, hogy a gyermek fantázianévként megkapja a Villámot is.

Hogy a szülőszobán mi történt, illetve hogy mit érzett Tamás, amikor meglátta a kisfia buksiját, a videóból kiderül.
Forrás: Blikk