Feng Ya Ou most a legboldogabb
2023-06-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Madarat lehetne fogatni Feng Ya Ouval. Az énekes három éve talán nem is gondolta volna, hogy a Sztárban Sztár leszek! nem csupán országos hírnevet, de egy boldog családot is ad számára. Ugyanis a műsorban ismerkedett meg a feleségével, Békefi Vikivel, aki épp az énekes születésnapján adott életet első közös gyermeküknek, Mei Lizának.

– Sokkal jobb minden, mint ahogy azt valaha is el tudtam volna képzelni. Igyekszem minden időmet a családdal tölteni, s ha koncertezem, alig várom, hogy hazaérjek Vikihez és a kislányunkhoz. Liza nagyon jó baba, sokszor átalussza az éjszakákat, igazán kiegyensúlyozott. Viki pedig igazi ősanya, nagyon gondoskodó, nála jobb feleséget és anyát el sem tudok képzelni – árulta el az énekes.

Az első időkben természetesen a baba a prioritás, de a szülőknek szerencsére néha-néha akad egy kis idejük egymásra is.

– Szerencsés helyzetben vagyunk, mert Viki édesanyja egy szinttel alattunk lakik, Liza pedig a tizedik unoka a családban, így óriási szeretet veszi körbe őt és minket is. A legszívesebben minden időnket a kislányunkkal töltjük, de a családtagoktól sem akarjuk elvenni az örömet, így néha Vikivel ki tudunk ülni a kertbe egy kávéra beszélgetni, amíg a rokonság a kislányunkat babusgatja.

A házaspár mindig aktív életet élt, és szeretnék, ha idővel a babát is belevonhatnák majd a közös programokba.

– Amint Liza abba a korba lép, minél több helyre visszük majd, mert azt látjuk a szeretteink gyermekeinél, hogy akiket hamar szocializálnak, sokkal nyitottabb kis emberekké válnak. Alig várom a közös programokat, kirándulásokat, de most, ez az időszak is elég örömet okoz mindannyiunk számára – árulta el Ya Ou.