Felbontotta az eljegyzését Suti András és Tóth Katica
2023-10-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Véget ért a tündérmese: nyolc év együttlét – illetve két és fél év jegyben járás – után szakított a Dancing with the Stars álompárja.

Suti Andris és Tóth Katica élete a tánc: az útjaik azonban nemcsak a parketten, hanem a magánéletükben is keresztezték egymást, hiszen hosszú évekig egy párt alkottak. Annyira megvolt köztük az összhang, olyan jól működött a kémia, hogy többször is magyar bajnoki dobogós helyezéseket értek el együtt. Míg Katica idén másodjára, Andris már harmadszor lesz részese a Dancing with the Starsnak: előbbi Szabó András Csuti, utóbbi Király Linda táncpartnereként. Ezen a héten elstartol a negyedik évad első élő show-ja, így mindketten gőzerővel készülnek a legelső színpadra lépésre. Bár több mint 8 évig alkottak egy párt, sőt, a lánykérés is megtörtént, mégis elengedték egymás kezét. Először mesélt Katica arról, hogyan tudnak egymás mellett dolgozni az eljegyzésük felbontása után.

„Annak, hogy kevesebb a közös tartalom, az az oka, hogy már régóta nem alkotunk egy párt az életben. A szeretet, a tisztelet az megmaradt, rengeteg minden van mögöttünk, sokat köszönhetünk egymásnak. Közös döntés alapján ért véget hullámvölgyeken keresztül... Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy jobb lesz külön. A közös munka ettől még működőképes, továbbra is szeretjük egymást. A műsor felkészülése alatt is segítjük egymást, sokszor van, hogy egymás mellett próbálunk” – mesélte lapunknak Katica, akinek a hangján érződött, hogy már maga mögött hagyta a múltat. Az, hogy a történtek után szinte minden nap látniuk kell egymást, kezdetben nehézséget okozott neki, de ezen az idő segített.

„A nyolc év alatt az utolsó két-három évben, a covid után jött el az első olyan pillanat, amikor – nem egy harmadik fél és nem is a szeretet hiánya miatt – nem tudtunk okot mondani, de éreztük, szét kell mennünk... Olyan szinten fókuszt váltott az életünkben a munka, a karrier, hogy elcsúsztunk egymás mellett. Nem volt meg a minőségi idő, együtt voltunk a nap 24 órájában, de nem tudtunk például moziba menni vagy beszélgetni. Azt vettük észre, hogy elhidegültünk egymástól, és szerettük volna megpróbálni külön. Hogy mi lesz a közeljövőben, nem tudom, de most mindkettőnknek jót tesz a különlét” – részletezte a táncosnő, hozzátéve: két és fél évig voltak jegyesek.

Katica szerint már fel tudta dolgozni a szakítást, külön is költözött Andristól, s jelenleg a szinglik táborát erősíti. Mint mondta, sosem volt még ilyen az életében, így ez az időszak most önmaga megismeréséről szól, illetve arról, mire képes egyedül. Kapcsolatra jelenleg nincs ideje a rengeteg próba és forgatás mellett, de azt biztosan tudja, hogy itthon képzeli el a jövőjét táncosként és táncpedagógusként.

Katica azt sem titkolta, hogy legalább addig szeretne eljutni a DWTS-ban Csutival, mint tavaly Somhegyi Krisztiánnal, aki a 2022-es év legjobb férfi versenyzője lett.