Megszólalt a válásáról Szabó Zsófi
2023-10-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Közel másfél évvel a válása után megnyílt Szabó Zsófi. Elmondta, hiába küzdöttek Zsolttal, hogy meg tudják menteni a házasságukat.

Bár élete szerelmének tartja, kénytelen volt elengedni Kis Zsoltot és véget vetni a házasságának Szabó Zsófi. Az RTL Reggeli című magazinjának háziasszonya két és fél évvel ezelőtt, öt esztendő után jelentette be, hogy tönkrement a házassága, amelyet végül tavaly tavasszal bontottak fel.

Közös gyermekük azonban egy életre összeköti őket, Zsófi pedig nem is titkolja, hogy válás ide vagy oda, Zsolt a mai napig fontos ember az életében.

– Mi nagyon szeretjük egymást. Minden nap tízszer beszélünk, tényleg nagyon szoros a kapcsolat köztünk – mondta Zsófi a Beköltözve Hajdú Péterhez legfrissebb adásának felvételén (a műsor péntektől lesz elérhető a Frizbi TV YouTube-csatornáján).

Zsófi azt mondta, tiszteletet éreznek egymás iránt, így nem is tudja, van-e valakije Zsoltnak.

Nem beszélünk erről. Ez tabutéma, nem kérdezem tőle, de ő sem kérdezi, mert látja rólam a híreket. Mi nem ez alapján ítéljük meg a másikat. Az, ahogy neveljük Mendelt, anélkül, hogy kifelé mutatnánk, példaértékű. A mai napig reggelente közös videótelefonálással ébredünk, este pedig arra alszunk el. Napközben, ha Mendel nincs velünk, akkor is megy a 'mizu, apucika?', 'mizu, anyucika?' A kisfiam édesapja az egyik legfontosabb ember az életemben

– szögezte le Zsófi.

– Túlzás lenne azt mondani, hogy jobban szeretem, mint valaha... Inkább máshogy, mint korábban, de tényleg jobban.

Hajdúban felmerült a kérdés, ha ennyire harmonikus a kapcsolata, miért lett vége a meseszerűen induló házasságnak...

– Eddig sem beszéltem róla, ezután sem fogok – jelentette ki Szabó Zsófi, aki az esetleges harmadik felet firtató kérdésre sem kívánt válaszolni.

Azt viszont nyomatékosította, hogy soha nem csalta meg egyetlen párját sem, és szerinte Zsoltnak is fáj, hogy véget ért a házasságuk.

Biztos vagyok benne, hogy megbánta már, hogy szétmentünk, de nem tudta jóvá tenni, egy bizonyos mennyiség után nem lehet nálam jóvá tenni a hibákat. Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt... és nagyon erős voltam

– árulta el a Reggeli műsorvezetője, aki a mai napig a férfit tartja élete szerelmének.

Biztos vagyok benne. Nem volt még hozzá hasonló. Érte mindent megtettem... Mindent megtettem azért is, hogy ez a házasság egyben maradjon

– vallotta be Zsófi.