Fecsó szívesen megismerné Vasvári Vivien új párját
2020-01-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Újra boldog és szerelmes Vasvári Vivien , aki már követői előtt sem titkolja, hogy újra foglalt a szíve. Bár kedvese kilétéről egyelőre elég titokzatosan nyilatkozik, kisfiának édesapja, Szegedi Fecsó már találkozott exe új párjával – sőt, mint kiderült, szimpatikusnak is találja a férfit.

– Nem ismerem őt, a nevét sem tudom, de szimpatikusnak tűnik – mesélte a Blikknek Fecsó, aki ugyanabba a konditerembe jár, mint Vivien új szerelme.

 

– Egy helyre járunk, de az új párom eleinte nem is tudta, hogy ki az exem. Nem mutatkoztak be, nem beszéltek, csak látták egymást – magyarázta Vivien, aki szerint már nincs konfliktus köztük Fecsóval. – Majd ha komolyra fordul a kapcsolatunk, bemutatom őket egymásnak, hiszen akkor az új páromnak része lesz Edward nevelésében is. Az viszont biztos, ha a jövőben neki lesz új párja, én arról nem fogok nyilatkozni, szerintem ez senki másra nem tartozik...

Vivi és Fecsó ennek ellenére békét kötött, hiszen a legfontosabb a közös fiuk, Edward nyugalma. A gyerek az édesanyjával van, ám apukája is gyakran vigyáz rá, az ünnepek egy részét is együtt töltötték.

– Örülnék, ha Vivi boldog lenne, hiszen a kiegyensúlyozott szülő tud teljes nyugalmat adni egy gyereknek. Úgy látom, Edwardnak is az a jó, ha az anyukájával minden rendben van – mondta Szegedi Fecsó, aki bízik benne, hogy hamarosan megismeri felesége új kedvesét. – Nem tudhatom, mennyi ideig tart majd ez a kapcsolat, de ha tényleg komoly, remélem, idővel bemutatnak majd minket egymásnak.

 

Lassan fél éve már annak, hogy Vivienék nem alkotnak egy párt, s míg a Feleségek luxuskivitelben sztárjára azóta rátalált a szerelem, Fecsó még egyedülálló.

– A boldog szinglik életét élem – újságolta nevetve a férfi. – Lennének jelentkezők, de nem vagyok kapcsolatfüggő, és nem is esek könnyen szerelembe. Azt szeretném, hogy minél később jöjjön a szerelem az életembe. Sőt biztos, hogy idővel visszasírom ezt a gondtalan időszakot.

Bár Szegedi Fecsó és Vasvári Vivi mindenben megegyezett, a válási procedúra meg tart. A felek közt nincs anyagi vita, és abban is megállapodtak, hogy kinél mikor van a közös gyermekük, Edward.

– Sok időt tudok a fiammal tölteni, akiről akkor is gondoskodom, ha nem lehetek vele. Úgy gondolom, tisztes gyerektartást fizetek, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt – mondta a Blikknek Szegedi Ferenc.


Forrás: Blikk