Gyermekeikért aggódik Bárdosi Sándor felesége
2020-01-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Bárdosi Sándor felesége elárulta, hogy mindkét gyermekük krupptól szenved. Számtalan álmatlan éjszakát okozott a szülők Sankó és Maja állapota. Ildikó nem is mer a kicsik nélkül aludni, az életveszélyes roham ugyanis bármikor rájuk törhet.

"Kristálytisztán emlékszem arra a napra, amikor Sankó először elkezdett ugatva köhögni. 14 hónapos volt, egy szombat este történt, éppen a március 15-i hosszú hétvégén. Fogalmunk sem volt róla, mi lehet ez, így arról végképp nem, hogy valójában ez egy veszélyes betegség előjele” – szúrta ki az édesanya írását a Ripost. Bárdosiék még aznap kórházba mentek Sankóval, amikor kiderült, hogy a pici kruppos, ezért bent tartották őket, éjszaka pedig rá is tört az első roham. Ildikó elmesélése szerint Sankó alig kapott levegőt, lilulni kezdett a szája, de a kórházban azonnal ellátták.


"Otthon tudatosult bennem, hogy mennyire vigyáznak ránk „fentről”. A krupp jellegzetessége, hogy váratlanul, előjel nélkül tör elő. Nekünk mégis volt egy kis előjele, így az igazi roham nem otthon, hanem a kórházban kapott el minket. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha…"

Sajnos Maját sem kerülte el a betegség, ő 5 hónaposan került kórházba a krupp miatt.

Forrás: Blikk