Zámbó Jimmy egykori szerelme viharos szerelmükről mesélt
2020-01-09  /  Szerző:   /   Szerelem

Lezárta a múltat és új életet kezdett, de szívesen emlékszik a múltra Háfra Mari. A nő, akiért egykor Zámbó Jimmy elhagyta a családját, elárulta, fájdalom nélkül hallgatja végig a Király régi slágereit.


Büszke, hogy ismerte és közelebbi kapcsolatba kerülhetett a 2001-ben elhunyt poplegendával, Zámbó Jimmyvel Háfra Mari. A hajdani sikeres és népszerű modell ezúttal a Borsnak mesélt viharos szerelmükről.

– A tenyerén hordozott, de nem tagadom, hektikus volt a kapcsolatunk. A két végén égette a gyertyát, bár ezt a kifejezést nem igazán szeretem. Hol lent volt, hol fent – fogalmazott a 30 éve boldog házasságban élő, kétgyermekes anyuka.


Mari egy barátnőjétől tudta meg, hogy korábbi szerelme meghalt, ám nem ment el a temetésre, sőt azóta sem látogatta meg a Király végső nyughelyét.

– Nem érzem szükségét – jelentette ki Háfra Mari, aki arra a kérdésre pedig, hogy elképzelhető-e, hogy Jimmy bízott abban, hogy újra egymásra találnak, így válaszolt: – Lehet. De erre nem került sor. Én nem kerestem. Egyszerűen csak új életet kezdtem. Nélküle.Forrás: Blikk