Fazekas Vivien beadta a válókeresetet
2022-09-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Molnár Gusztáv és egykori párja, Fazekas Vivien hosszú ideig küzdöttek a házasságuk megmentéséért, de a színész alkoholproblémái annyira elfajultak, hogy Vivi már nem tudott több esélyt adni a színésznek. Megalázva és lelki terrorban érezte magát mellette, de mindig megbocsátott neki, mert úgy gondolta, majd valami hatására egyszer csak Guszti megváltozik. A Drága örökösök sztárja már nem először vonult be az elvonóra, ráadásul pár napja a Blikken keresztül üzent az egykori kedvesének. Vivi ezt már zaklatásnak tartja, és azt is megemlítette a Blikknek, hogy fél attól, mi lesz majd, ha Guszti kijön az intézetből.

Molnár Gusztáv egykori kedvese most az RTL Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogy eddig volt kedves elvonóról küldött levelei miatt tudott eddig nehezen továbblépni.

Vivi elmesélte, hogy ezek a levelek hol normális hangnemben íródnak, hol viszont nagyon csúnyán kiosztotta őt bennük Guszti, hangulatától függően. Mindezek miatt folyamatosan érzelmi hullámvasúton volt, amit megelégelt, ezért múlt héten felhívta volt kedvesét az elvonón.

"Múlt héten tudtunk telefonon beszélni és elmondtam neki, hogy annyira sok, hogy egyszer ezt gondolja, máskor mást, hogy ne írjon többet"– mesélte az anyuka, aki szerint exe végre megértette üzenetét és azóta nem kereste.

Vivi a beszélgetés során elárulta azt is, hogy már beadta a válási papírokat is és a kapcsolat immáron végleg lezárta.

"A mi életünkben megtörténtek azok a tragédiák, ami miatt ez visszafordíthatatlan"– mondta Vivi a Reggeliben, aki idővel azt is el tudja képzelni, hogy újra szerelmes lesz, de csak egy olyan férfiba, aki elfogadja zűrös múltját és hétéves fiát, Mátét.