Elviselhetetlen tulajdonságok – Te felismered őket időben?
2022-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nincs tökéletes ember. Mindenkinek van egy kevésbé vonzó oldala, bármennyire is igyekszik azt palástolni és eltitkolni. Ugyanakkor azzal is tisztában van mindenki, hogy melyek azok az emberi jellemzők, amelyek egyenesen taszítják egy potenciális partnerben.

Könnyen megeshet ugyanis, hogy találkozol valakivel, szinte szikrázik körülöttetek a levegő, úgy érzed rátaláltál a nagy Ő-re, mígnem aztán közelebbről megismerve rájössz, hogy van egy sor olyan kellemetlen tulajdonsága, amelyet képtelen lennél elfogadni, így hamar kudarcba fullad ez a kapcsolat.

Melyek lehetnek ezek a taszító tulajdonságok?

A dráma királynők és királyok – Senkinek nem hiányzik az állandó hisztéria és a folyamatos konfliktus, a párkapcsolatban az emberek többsége a megnyugvást, békét és biztonságot keresi. Ezzel szemben, ha valaki túl sok, felesleges és heves jelenetet rendez, akkor lehet ő a világ legszebb nője vagy legsármosabb férfija, mindenki menekülni fog előle.

A sótlanok – Egy olyan ember, aki képtelen komolyabban érdeklődni bármi iránt, és hiányzik az életéből a tűz, illetve a lelkesedés, az nem túl vonzó mások számára. Ha ugyanis semmi nem hozza lázba, akkor hogyan tudna egy szenvedélyes kapcsolatot megteremteni?

Ezt is olvasd el! - 8 tulajdonság, amiket a nők szívesen olvasnak egy online társkeresőn

A játékosok – Legalább egyszer már biztosan mindenki találkozott ilyen emberrel a randijai során, és bizonyára nem is jött össze velük egy igazi párkapcsolat. Senki nem szereti ugyanis, ha csak kihasználják, ha palira veszik, vagy csak utolsó lehetőségként tartják tallomban. Sőt egy olyan kapcsolat sem lehet hosszú életű, ahol az egyik fél sosem tudja, hogy hányadán is állnak igazán egymással, mert a partnere titkolja az érzéseit és kiszámíthatatlanul viselkedik.

A bizonytalanok – Szinte minden ember szenved egy bizonyos fokú önbizalomhiánytól. Egy igazi társ nem ütközik meg ezen, inkább mindenben melléd áll, és támogat, így segítve Téged, hogy megerősítsd a magadba vetett hited. De a többiek számára ez sajnos egy negatív jellemző. Az önbizalom ugyanis mágnesként vonzza az embereket, míg a hiánya taszít és kiábrándít. Szerencsére erre van gyógymód, az önbizalom erősítése tanulható, és ezzel elkerülheted a párkapcsolatodban emiatt jelentkező problémákat is.