Elvált a TV2 sztárja: ezért lett vége a kapcsolatuknak
2022-10-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Money or Love sztárja, Levi fiatalon házasodott, ám nem működött olyan jól a kapcsolata, mint ahogy azt az elején elképzelte, így végül elhagyta akkori párját. A házasságából egy kisfia is született, viszont a válása okairól eddig nem beszélt. Most őszintén vallott érzéseiről új kiszemeltjének a randijukon.

A Money or Love-ban egyre gyorsabban cserélődnek a párok, s egyre többen randiznak egymással, hogy még inkább megismerjék egymás igazi énjét. Az egyik legmegosztóbb szereplőnek a nézők Levit tartják, aki egy napi játék megnyerése után randira vihette az egyik lányt. A szőke szívtipró Vivit választotta, akivel egy romantikus habfürdőzésen vehettek részt.

Levi már korábban mesélt arról, hogy van egy gyermeke, most viszont még jobban megnyílt a lánynak, amikor a válása is szóba jött.

Fiatalon vágtunk bele, akartuk a gyereket. Nagyon komolyan vettük a kapcsolatunkat, de sajnos hamar véget ért. Az nagyon megtört engem anno

– vallotta be őszintén az apuka.

A randi nagyon felpezsdítette az édesapát, aki meg is jegyezte, hogy jól érezte magát.

„Jó, hogy ennyi mindent kihoz belőlem a személye, én ennyire nem szoktam megnyílni senkinek" – jegyezte meg Levi. Lehetséges, hogy kézen fogva menetelnek Vivivel a műsor végéig?