Nádai Anikó megmutatta három hónapos kisfiát
2022-10-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikó a közösségi oldalán mutatta meg három hónapos kisfiát, Alexet. A gyönyörű kismama és a baba között láthatóan hatalmas az összhang.

A Házasodna a gazda műsorvezetője és Hajmásy Péter kisfia már három hónapos, és bár vannak nehéz napjaik, Anikó nagyon élvezi, hogy újra babázhat: állítása szerint már sokkal érettebben áll az anyasághoz.

Már Alex születése előtt mondogatta, hogy számíthatok majd rá, de azt álmomban sem gondoltam, hogy ilyen szinten

– nyilatkozta nemrégiben az újdonsült apukáról Anikó.

„Maximálisan helytáll apukaként. Epidurális érzéstelenítéssel szültem, ezért hat órán keresztül meg sem tudtam mozdulni a kórházi ágyon. Már az első napon Péter tette tisztába a kicsit, és olyan ügyesen, óvó-védő szeretettel ölelte magához a fiunkat, mintha nem először csinálná. Gyakran eteti, fürdeti és pelenkázza Alexet, nagy a szerelem apa és fia között” – mesélte párjáról a műsorvezető, aki újra jelentkezett a közösségi oldalán, nem is akármilyen fotóval.

Anikó ugyanis ezúttal kisfiával közös képpel örvendeztette meg követőit. A fotón anya és baba egy fotelben pihen teljes összehangban.„Hogy rohan az idő… itt még milyen picike volt” – írta a fotó mellé a műsorvezető.